Porto Torres naar Genua Veerboot

De Porto Torres Genua veerdienst verbindt Sardinië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur Terwijl de veerdienst van Tirrenia vertrekt tot 11 keer per week en duurt 9 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 15 overtochten per week op de Porto Torres Genua route tussen Sardinië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Porto Torres - Genua Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Porto Torres Genua tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Porto Torres Genua boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Porto Torres Gids

De Italiaanse stad Porto Torres ligt aan de noordwestkust van het eiland Sardinië. De stad is gelegen aan de baai van de Golf van Asinara. In Porto Torres bevinden zich verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder de Basilica di San Gavino uit de elfde eeuw, de oudste Romaanse kerk van Sardinië. Daarnaast komen veel bezoekers af op de catacomben van Tanca Borgona, een ondergronds gangenstelsel dat werd gebouwd voor religieuze doeleinden.

De haven van Porto Torres is de tweede belangrijkste passagiershaven van Sardinië, na de haven van Olbia. Vanuit de haven van Porto Torres varen passagiers in 11 uur en 30 minuten naar Genua. Daarnaast zijn er veerdiensten naar Civitavecchia (7 uur en 15 minuten), Barcelona (11 uur en 15 minuten), Ajaccio (3 uur en 30 minuten), Propriano (4 uur) en Marseille (17 uur).

Genua Gids

De Italiaanse havenstad Genua ligt in de regio Ligurië, aan de Middellandse Zee. Het centrum van Genua is eigenlijk een doolhof van smalle steegjes die uitkomen op kleine pleinen. De rijke cultuur en geschiedenis van de stad is overal voelbaar. Genua kent vele architectonische hoogstandjes in verschillende stijlen. In Genua vindt u middeleeuwse muren, veertiende-eeuwse huizen en gotische balustrades. Het is echt een stad waarin de geschiedenis letterlijk de basis vormt voor het moderne leven.

De oude haven van Genua werd in 1992 opnieuw ontworpen door Renzo Piano. Het is een populaire uitvalsbasis voor toeristen. Nabij de pier ligt de vuurtoren van de stad, met prachtig uitzicht over de Golf van Genua.

De veerterminal, gelegen in Calata Chiappella, beschikt over moderne voorzieningen en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.