Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Genua Veerboot Haven

  • Genua Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Genua vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Genua Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Genua Veerdiensten

Genua Gids

Genua Gids

Genua is een stad en een haven in Noord-Italie, de hoofdstad van de provincie Genua en van de regio Ligurië. Genua geschiedenis gaat terug tot de klassieke oudheid. Een begraafplaats daterend uit de 6e en 5e eeuw voor Christus getuige geweest van de bezetting van de site door de Grieken, maar deze goede haven was waarschijnlijk veel eerder in gebruik gewees, misschien door de Etrusken. De stad werd in 209 voor Christus Verwoest door de Carthagers, maar werd later herbouwd door Rome, waaronder de stad van gemeentelijke en geëxporteerd huiden, hout, en honing genoot. Genua werd een Frans protectoraat genaamd de Ligurische Republiek in 1797 onder druk van Napoleon, die later door Frankrijk werd geannexeerd in 1805. Hoewel de Genuezen in opstand kwamen tegen Frankrijk in 1814 en de stad op hun eigen bevrijdde, het Congres van Wenen autoriseerde haar opname in Piemonte (Koninkrijk van Sardinië), dus er kwam een einde aan de drie eeuwenoude strijd ingevolge van het Huis van Savoye om de stad te krijgen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.