Motril naar Nador Veerboot

De Motril Nador veerdienst verbindt Spanje met Marokko. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur.

Motril Nador vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Motril naar Nador Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Marokko pagina.

Motril - Nador Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 6 Afvaarten / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Motril Nador tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Motril Nador boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Motril Gids

Motril is de tweede grootste stad gelegen aan de Middellandse Zee in de provincie Granada, Spanje. De stad ligt dicht bij de rivier Guadalfeo en ligt ongeveer 70 km van de stad van Grenada. Genesteld aan de voet van de Sierra Lujar bergen, halverwege tussen Malaga en Almeria, de stad is een ideale locatie voor bezoekers die de kust en het binnenland van de Andalusië willen verkennen. Bezoekers van Motril genieten van de zonnige stranden, prachtige tropische producten, en het culturele erfgoed van de regio. Motril is een belangrijke winkelstraat bestemming aan de Costa Tropical en heeft uitstekende voorzieningen, waaronder een supermarkt, winkels, bars, restaurants en nachtclubs.

De zachte wateren van de Middellandse Zee baadt de kust van Granada. Het subtropische klimaat van de kust en de kalme, warme wateren, maken het een ideale plaats voor alle vormen van watersport. Duiken liefhebbers kunnen genieten van een van de mooiste zee verdiepingen van de Andalusische kust.

In de mooie jachthaven vindt u watersportfaciliteiten en bootexcursies. Ferries vanuit de haven vertrekken naar Melilla, Al Hoceima en Nador.

Nador Gids

De Marokkaanse stad Nador ligt in het Rif-regio Noord-Oost Marokko en de haven is gelegen op de Bhar Amezzyan lagune. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berberse Civilization, en later werd geregeerd door de Feniciërs, de Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad kan zijn ontstaan uit de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Het kan zelfs zijn ontstaan uit het Arabische woord "nadar 'dat het zicht betekent en dat past meer als Nador is een strategisch punt van waarneming met Spanje. Het is populair bij de meeste van de Marokkaanse koningen, koning Omar ibn Idriss II in het bijzonder en de Almoravide koning Youssef ibn Tachfin.

Nador was berucht als een centrum van het smokkelen van goedkope Spaans en Chinees belastingvrije goederen. Momenteel is de smokkel is afgenomen, maar het leeft nog concurreren met een smokkel stroom uit Algerije. Veel gebruikte consumptiegoederen uit Europa en China vinden hun weg naar Marokko en Afrika via Melilla en Nador, zowel legaal als illegaal. De producten variëren van geconserveerd voedsel, kleding, schoenen, elektrische huishoudelijke apparaten, tot geavanceerde hardware.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.