Palermo Termini Imerese
Civitavecchia
Veerboten naar Rome
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Palermo Termini Imerese - Civitavecchia

Veerboot van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia. Deze route wordt aangeboden door Grandi Navi Veloci. Palermo Termini Imerese Civitavecchia veerboten kosten tussen €73 en €287, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Palermo Termini Imerese Civitavecchia veerboten.

Palermo Termini Imerese Civitavecchia Veerdienst Tijden

De eerste Palermo Termini Imerese Civitavecchia veerboot vertrekt meestal vanuit Palermo Termini Imerese rond 01:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Palermo Termini Imerese Civitavecchia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 12u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Palermo Termini Imerese Civitavecchia Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia. Deze afvaarten worden verzorgd door Grandi Navi Veloci. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Palermo Termini Imerese Civitavecchia Veerboot Prijzen

Palermo Termini Imerese Civitavecchia veerboot prijzen variëren tussen €73* en €287*. De gemiddelde prijs is meestal €166*. De goedkoopste Palermo Termini Imerese Civitavecchia veerboot prijzen beginnen vanaf €33*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €104*. De gemiddelde prijs voor een auto is €188*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

De afstand tussen Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia is ongeveer 307,3 mijl (494,6 km) of 267,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Palermo Termini Imerese Civitavecchia veerboot?

Ja, Grandi Navi Veloci staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Palermo Termini Imerese en Civitavecchia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Palermo Termini Imerese en Civitavecchia.

Kan ik te voet reizen van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grandi Navi Veloci tussen Palermo Termini Imerese en Civitavecchia.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia met Grandi Navi Veloci. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Rome.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Palermo Termini Imerese - Civitavecchia Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Grandi Navi Veloci
Gemiddelde prijs 210 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 13h 30m
Snelste Zeiltijd 12h 45m
Eerste veerboot 01:30
Laatste veerboot 23:59
Afstand 267 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

De reistijd per veerboot van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia is ongeveer 12h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

De prijs van de ferry overtocht van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia is 195 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia en dat is
 • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Boek overtochten van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia reizen met
 • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Ja, je kunt met een voertuig van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia reizen met
 • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Grandi Navi Veloci

Wat is de afstand tussen Palermo Termini Imerese en Civitavecchia?

De afstand van Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia is ongeveer 267 zeemijlen.

Palermo Termini Imerese Civitavecchia Veerboot klantenrecensies

 • "Barcelona-Tanger en weer terug"

  We waren verwittigd......het inschepen ging vrij netjes maar in Tanger....dat zou een ander paar mouwen zijn. Nee hoor, al bij al een heel leuke reis gehad, prima hut, schoon, alles werkte, paar blikjes in de koelkast. En het leuke was, schip was 5 uur sneller in Tanger, deed er slechts 26 uur over ilv de "normale" 33....Ook het eten in het restaurant "a la carte" was perfect...... Kan deze lijn alleen maar aanbevelen....

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "goede boot"

  Het was super geweest. Ik wil graag weer volgend jaar. Boeken

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder
 • "ferriedienst Genua - Palermo"

  Met de ferrie vanuit Genua naar Palermo is onthaasten. We hadden met 2 een cabine genomen. Parkeren en nadien van het schip rijden was even hectisch maar als je zelf rustig blijft een fluitje van een cent. Reizigers met caravan of aanhangwagen hebben liefst de nodige rijervaring ;) Verblijf op de Fantastic was OK. Indien we voor een volgende reis terug de 4 extra dagen voor de heen en terugreis kunnen nemen, zeker voor herhaling vatbaar!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lees meer Lees minder

Palermo Termini Imerese Gids

Termini Imerese is een stad in de provincie Palermo aan de noordkust van Sicilië, Zuid-Italië. De stad ligt ongeveer 40 km ten oosten van Palermo. Het gebied waar de stad ligt is bewoond sinds de prehistorie. Vele archeologische opgravingen werden door de jaren heen gevonden, hoewel de geschreven geschiedenis van de stad is in 409 voor Christus begonnen, toen haar oudere buur, Himera (nu volledig binnen de grenzen van de gemeente), werd volledig verwoest door de Carthaagse leger onder Hannibal Mago.

Vandaag de dag, enkele van de oude geschiedenis van de stad is gebleven, met uitzondering van een paar fragmenten van de Romeinse architectuur en een heuveltop vesting. Er is niet veel in de stad voor bezoekers te zien, hoewel de stad een museum bevat met een aantal Arabisch-periode vondsten. De stad is ook dicht bij de Himera archeologische site en een referentiepunt op weg naar Caccamo Castle. De ruïnes van het oude Himera (Imera), beroemd om de overblijfselen van de tempel van de Overwinning, bevinden zich in een kustvlakte aan de monding van de rivier de Imera ongeveer 5 km ten oosten van Termini en Caccamo ligt ongeveer 14 km ten zuiden van Termini Imerese en Himera , een bochtige bergweg.

Vanuit de kleine haven vertrekken veerboten naar Civitavecchia op het Italiaanse vasteland.


Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.


Palermo Termini Imerese naar Civitavecchia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grandi Navi Veloci 01:30 14:15 12 uur 45 minuten vr
Grandi Navi Veloci 02:00 14:45 12 uur 45 minuten Ma
Grandi Navi Veloci 02:30 16:45 14 uur 15 minuten do

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.