Palma naar Valencia Veerboot

De Palma Valencia veerdienst verbindt Mallorca met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur 30 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 8 uur.

Dus dat is een totaal van 20 overtochten per week op de Palma Valencia route tussen Mallorca en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Palma naar Valencia Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Mallorca naar Spanje pagina.

Palma - Valencia Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 13 Afvaarten / Week 7 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 7 Afvaarten / Week 8 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Palma Valencia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Palma Valencia boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van de Balearen en ligt aan de zuidkust van het Spaanse eiland Mallorca. De stad ligt aan de baai van Palma en in het noordwesten van de stad ligt de Serra de Tramuntana, een grote bergketen op het eiland, die uitgeroepen is tot een UNESCO World Heritage Site. De stad kan zijn geschiedenis terug tot de Romeinse tijd traceren, toen het een Romeins kamp was. De stad is ook onder de invloed van het Byzantijnse Rijk, de Moren en uiteindelijk James I van Aragon.

Vandaag de dag, de stad is een belangrijke toeristische bestemming. Attracties in de stad zijn onder meer La Seu, de stad de kathedraal die oorspronkelijk werd gebouwd op de plaats van een vroegere moskee. De bouw van de kathedraal begon in 1229 en werd compleet in 1601. Parc de la Mar (Park van de Zee) ligt in het zuiden en tussen Parc de la Mar en de stad zijn de muren van de stad. Hier kunnen bezoekers ontspannen onder de enorme blauwe en gele luifel die een rij van houten bankjes tinten.

De haven van Palma is gelegen aan de zuidwestelijke kant van de stad en biedt een prachtig uitzicht op de kathedraal. De drukke haven heeft goede verbindingen met de belangrijkste uitvalswegen van de stad. De bestemmingen beschikbaar vanuit de haven zijn onder andere Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia en Denia.

Valencia Gids

De Spaanse stad Valencia is de derde grootste stad van Spanje en wordt beschouwd als een progressieve stad, met spectaculaire architectuur, zowel oude als nieuwe. Valencia staat bekend om zijn uitstekende klimaat, de uitgestrekte regio Valencia met veel mooie zandstranden, en meer dan 500 km van de kustlijn. De stad Valencia staat bekend als de thuisbasis van paella en heeft vele uitstekende restaurants en lekker eten in de stad, waaronder tal van tapasbars in de oude wijk, rond de ruime Plaza de la Reina. De unieke Valencia Stad van Kunsten en Wetenschappen bevat vier belangrijkste bezienswaardigheden: L'Hemisfèric Planetarium die een planetarium, de moderne Bioscoop en astronomie informatie heeft; het Palacio de las Artes Reina Sofia dat is een voortreffelijk recreatiecomplex het bevorderen van Valencia kunst en cultuur scene; het Parque Oceanográfico die vol is van het mariene leven, met inbegrip van Beluga walvissen, dolfijnen, pinguïns en tal van kleurrijke tropische vissen; en Valencia Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, een groot museum en opvallend gebouw, vol met wetenschappelijke informatie en interactieve technologie.

De haven van Valencia heeft geregeld personenvervoer van en naar de Balearen en Italië, samen met een groeiend aantal cruiseschepen.