Ibiza naar Barcelona Veerboot

De Ibiza Barcelona veerdienst verbindt Ibiza met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 15 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 6 keer per week met een duur van 9 uur.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Ibiza Barcelona route tussen Ibiza en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ibiza naar Barcelona Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Ibiza naar Spanje pagina.

Ibiza - Barcelona Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 7 Afvaarten / Week 8 uur 15 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 6 Afvaarten / Week 9 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ibiza Barcelona tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ibiza Barcelona boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ibiza Gids

Ibiza is een eiland gelegen aan de Middellandse Zee en maakt deel uit van de Spaanse Balearen. Het eiland ligt ongeveer 80 km voor de kust van Valencia, aan de oostkust van het Spaanse vasteland. De belangrijkste steden van het eilanden zijn Ibiza, Santa Eularia des Riu en Sant Antoni de Portmany. Ibiza-stad, met zijn haven, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en is een populaire bestemming voor toeristen. In Ibiza-stad, bezoekers zullen Renaissance ommuurde gebouwen vinden, de kerk van Santo Domingo, huizen van de eigenaars, de kathedraal, de Curia's huis, het Archeologisch Museum, het kasteel, het Museum voor Moderne Kunst van Ibiza en de necropolis Punica del Puig des Molins.

Het eiland heeft een reputatie opgebouwd voor zijn zomer club scene met vele toeristen die het eiland bezoeken om van het nachtleven en de muziek te genieten. Ibiza heeft echter meer dan zijn nachtleven te bieden. In aanvulling op de stad Ibiza, grote delen op het eiland warden ook verklaard als UNESCO World Heritage Sites die de schoonheid van het eiland tegen de ontwikkeling beschermt.

Ferries vertrekken vanuit Ibiza-stad naar Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia en Formentera.

Barcelona Gids

De Spaanse stad Barcelona ligt aan de kust tussen de monden van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos en grenst in het westen door de Serra de Collserola bergketens. Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië en is op een na grootste stad van Spanje na Madrid. Gesticht als een Romeinse stad, in de Middeleeuwen Barcelona werd de hoofdstad van het Graafschap Barcelona. Na de fusie met het Koninkrijk van Aragon, Barcelona bleef een belangrijke stad in de Kroon van Aragon zijn. Barcelona heeft een rijk cultureel erfgoed en is vandaag een belangrijk cultureel centrum en een belangrijke toeristische bestemming. Vooral bekend zijn de architectonische werken van Antoni Gaudí en Lluís Domènech i Montaner, die zijn aangewezen UNESCO World Heritage Sites.

Barcelona heeft vele musea, die verschillende gebieden en tijdperken te dekken. Het Nationaal Museum voor Kunst van Catalonië bevat een bekende collectie van de Romaanse kunst, terwijl het Museum van Hedendaagse Kunst Barcelona richt zich op het post-1945 Catalaanse en Spaanse kunst. De Fundació Joan Miró, Picasso Museum en de Fundació Antoni Tàpies houdt belangrijke collecties van deze wereldberoemde kunstenaars, evenals Can Framis Museum, dat zich richt op de post 1960 Catalaanse kunst eigendom van Fundació Vila Casas.

Barcelona is een grote ferry terminal voor routes naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tanger Med). De pieren voor veerboten en cruiseschepen liggen dicht bij het centrum van de stad, de haven begint net aan het einde van de Ramblas.