Valencia naar Ibiza Veerboot

De Valencia Ibiza veerdienst verbindt Spanje met Ibiza en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 10 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 6 keer per week met een duur van 6 uur 45 min.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Valencia Ibiza route tussen Spanje en Ibiza. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Valencia naar Ibiza Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Ibiza pagina.

Valencia - Ibiza Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 7 Afvaarten / Week 5 uur 10 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 6 Afvaarten / Week 6 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Valencia Ibiza tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Valencia Ibiza boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Valencia Gids

De Spaanse stad Valencia ligt aan de Middellandse Zee kust in de regio Valencia. Valencia is de derde grootste stad van Spanje, na Madrid en Barcelona, en ligt aan de oevers van de rivier de Turia, aan de oostkust van het Iberisch schiereiland, aan de Golf van Valencia. Eén van de grootste meren van Spanje, de Albufera, ligt ongeveer 11 km ten zuiden van de stad en maakt deel uit van het Parc Natural de l'Albufera (het natuurreservaat Albufera).

De stad heeft een internationale reputatie en staat bekend om de Las Fallas-festival gehouden in maart van elk jaar, voor zijn traditionele Valenciaanse keramiek en voor de architectuur van de Stad van Kunsten en Wetenschappen ontworpen door Santiago Calatrava en Felix Candela. Ook populair bij toeristen zijn de oude kronkelende straatjes, met veel Romeinse en Arabische gebouwen, en het kathedraal die werd gebouwd tussen de 13e en 15e eeuw. Aangrenzend aan de kathedraal is de gotische basiliek van de Heilige Maagd en de Silk Exchange, die werd gebouwd in een vroeg Valencia gotische stijl en is een UNESCO World Heritage Site.

De haven van Valencia heeft geregeld personenvervoer van en naar de Balearen en Italië, samen met een groeiend aantal cruiseschepen.

Ibiza Gids

Ibiza is gelegen aan de Middellandse Zee, in het oosten van het Spaanse schiereiland, en maakt deel uit van de Balearen. Ibiza, is een hele wereld en strekt zich uit van de kust landinwaarts. Ibiza -met zijn gladde wisselopname samen met Formentera, maken deel uit van de zogenaamde Pitiusas eilanden. De Grieken verwezen naar de eilanden als de eilanden van de dennen, Ibiza zelf is de grootste van de twee. Het oudste deel van de stad Ibiza werd eerst opgericht door de Feniciërs en is nog steeds omgeven door de muren gebouwd in de 16de eeuw voor bescherming tegen de Turkse piraten. Vandaag de dag zijn de smalle, geplaveide straatjes geflankeerd door knappe middeleeuwse herenhuizen. De kathedraal is op het hoogste punt, in de buurt van het kasteel. Loop rond de muren om een gevoel van de strategische locatie te krijgen. De omstandigheden zijn ideaal om te duiken rond de kust van Ibiza, met helder water en temperaturen tot 26 graden Celsius (80F) in de zomer. De zeebodem in de Las Salinas nationaal park is een World Heritage site, als gevolg van de ecologische belang van de zee gras dat er groeit.