COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

European Seaways

European Seaways is een Griekse rederij met hoofdkantoor in Athene. Het bedrijf verbindt Zuid-Italië met verschillende havens in Albanië en het westen van Griekenland, waaronder de Ionische Eilanden.

Sinds 1990 varen de schepen van European Seaways het hele jaar door tussen Italië en Griekenland. In de jaren die volgden werd het routenetwerk steeds verder uitgebreid. Vandaag de dag verzorgt European Seaways overtochten van Brindisi in Italië naar de Griekse eilanden Zakynthos, Kefalonia en Corfu en de populaire route over de Adriatische Zee naar Albanië.

De vloot van European Seaways is in de loop der tijd erg veranderd. Vandaag de dag beschikt de maatschappij over twee grote veerboten genaamd F/B Bridge en F/B Galaxy. Op deze veerboten is plaats voor ongeveer 1000 passagiers en een paar honderd voertuigen. De schepen kunnen een maximale snelheid bereiken van 19 knopen. Aan boord vindt u moderne cabines met houten meubilair, meerdere lounges met flatscreentelevisies en leuke speelruimtes voor de kinderen.

Direct Ferries biedt European Seaways dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u European Seaways overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu European Seaways dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.