Alcudia naar Barcelona Veerboot

De Alcudia Barcelona veerdienst verbindt Mallorca met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 10 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 10 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 12 overtochten per week op de Alcudia Barcelona route tussen Mallorca en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alcudia naar Barcelona Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Mallorca naar Spanje pagina.

Alcudia - Barcelona Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 10 Afvaarten / Week 5 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 2 Afvaarten / Week 10 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Alcudia Barcelona tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Alcudia Barcelona boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Alcudia Gids

De stad Alcúdia is gelegen in de Spaanse autonome gemeenschap van de Balearen. Alcúdia is het belangrijkste toeristische centrum in het noorden van het eiland Mallorca en is een groot resort die populair is bij gezinnen. De meeste hotels zijn gelegen in Port d'Alcudia en Platja d'Alcudia langs het 14 km lang strand dat helemaal doorloopt naar Can Picafort. In Alcúdia, de oude stad is goed bewaard gebleven met huizen die uit de 13e eeuw dateren. De oude stad is omringd door een middeleeuwse muur. De oorspronkelijke oude stad van Alcudia ligt op ongeveer 2 mijl landinwaarts van de haven.
Bezoekers die van plan zijn om Alcúdia met de auto of motor te bezieken kunnen dagelijks veerdiensten boeken vanuit Barcelona, Denia en Valencia, of van Alcúdia reizen naar Mallorca. In de zomermaanden biedt de veerbootmaatschappij Balearia rechtstreeks bootverbindingen van Barcelona naar Alcúdia. De normale reistijd is ongeveer 7 uur, maar dit kan 3 uur zijn als u een snelboot neemt. Reizen naar Alcúdia is over het algemeen goedkoper per boot.

Barcelona Gids

De Spaanse stad Barcelona ligt aan de kust tussen de monden van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos en grenst in het westen door de Serra de Collserola bergketens. Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië en is op een na grootste stad van Spanje na Madrid. Gesticht als een Romeinse stad, in de Middeleeuwen Barcelona werd de hoofdstad van het Graafschap Barcelona. Na de fusie met het Koninkrijk van Aragon, Barcelona bleef een belangrijke stad in de Kroon van Aragon zijn. Barcelona heeft een rijk cultureel erfgoed en is vandaag een belangrijk cultureel centrum en een belangrijke toeristische bestemming. Vooral bekend zijn de architectonische werken van Antoni Gaudí en Lluís Domènech i Montaner, die zijn aangewezen UNESCO World Heritage Sites.

Barcelona heeft vele musea, die verschillende gebieden en tijdperken te dekken. Het Nationaal Museum voor Kunst van Catalonië bevat een bekende collectie van de Romaanse kunst, terwijl het Museum van Hedendaagse Kunst Barcelona richt zich op het post-1945 Catalaanse en Spaanse kunst. De Fundació Joan Miró, Picasso Museum en de Fundació Antoni Tàpies houdt belangrijke collecties van deze wereldberoemde kunstenaars, evenals Can Framis Museum, dat zich richt op de post 1960 Catalaanse kunst eigendom van Fundació Vila Casas.

Barcelona is een grote ferry terminal voor routes naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tanger Med). De pieren voor veerboten en cruiseschepen liggen dicht bij het centrum van de stad, de haven begint net aan het einde van de Ramblas.