Nador naar Barcelona Veerboot

De Nador Barcelona veerdienst verbindt Marokko met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Grandi Navi Veloci. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 23 uur 30 minuten.

Nador Barcelona vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Nador - Barcelona Veerbootmaatschappij

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afvaart / Week 23 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Nador Barcelona tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Nador Barcelona boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Nador Gids

Nador is een stad gelegen in het noord oostelijke Rif regio van Marokko. De stad ligt aan de Middellandse Zee en is ook een haven op de Bhar Amezzyan Lagoon en is een belangrijke trading hub voor vis, fruit en vee. De stad ligt ook ongeveer 10 km van de Spaanse stad Melilla, in het noorden. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berber Civilization en later werd geregeerd door de Feniciërs, Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad is ontstaan van de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Veel Marokkaanse expats bezoeken Nador om hun familieleden te ontmoeten en hun hun thuisland te bezoeken. De aantallen zijn enorm en dit zorgt voor een enorme economische impuls aan de stad en de omgeving. Er zijn niet veel restaurants aan het strand of schilderachtige havens en musea om de toeristen aan te trekken, maar veel toeristen komen uit Europa en genieten van het traditionele Riffijnse sfeer van de stad.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.

Barcelona Gids

De Spaanse stad Barcelona ligt aan de kust tussen de monden van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos en grenst in het westen door de Serra de Collserola bergketens. Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië en is op een na grootste stad van Spanje na Madrid. Gesticht als een Romeinse stad, in de Middeleeuwen Barcelona werd de hoofdstad van het Graafschap Barcelona. Na de fusie met het Koninkrijk van Aragon, Barcelona bleef een belangrijke stad in de Kroon van Aragon zijn. Barcelona heeft een rijk cultureel erfgoed en is vandaag een belangrijk cultureel centrum en een belangrijke toeristische bestemming. Vooral bekend zijn de architectonische werken van Antoni Gaudí en Lluís Domènech i Montaner, die zijn aangewezen UNESCO World Heritage Sites.

Barcelona heeft vele musea, die verschillende gebieden en tijdperken te dekken. Het Nationaal Museum voor Kunst van Catalonië bevat een bekende collectie van de Romaanse kunst, terwijl het Museum van Hedendaagse Kunst Barcelona richt zich op het post-1945 Catalaanse en Spaanse kunst. De Fundació Joan Miró, Picasso Museum en de Fundació Antoni Tàpies houdt belangrijke collecties van deze wereldberoemde kunstenaars, evenals Can Framis Museum, dat zich richt op de post 1960 Catalaanse kunst eigendom van Fundació Vila Casas.

Barcelona is een grote ferry terminal voor routes naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tanger Med). De pieren voor veerboten en cruiseschepen liggen dicht bij het centrum van de stad, de haven begint net aan het einde van de Ramblas.