Golfo Aranci
Piombino
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Golfo Aranci - Piombino

Veerboot van Golfo Aranci naar Piombino

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Golfo Aranci en Piombino. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Corsica Ferries. Golfo Aranci Piombino veerboten kosten tussen €54 en €370, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Golfo Aranci Piombino veerboten.

Golfo Aranci Piombino Veerboot Tijden

De eerste Golfo Aranci Piombino veerboot vertrekt meestal vanuit Golfo Aranci rond 15:00 uur. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Golfo Aranci naar Piombino?

Golfo Aranci Piombino Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7h 35m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Golfo Aranci Piombino Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 2 wekelijkse veerdiensten van Golfo Aranci naar Piombino. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Golfo Aranci Piombino Veerboot Prijzen

Golfo Aranci Piombino veerboot prijzen variëren tussen €54* en €370*. De gemiddelde prijs is meestal €194*. De goedkoopste Golfo Aranci Piombino veerboot prijzen beginnen vanaf €48*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €161*. De gemiddelde prijs voor een auto is €191*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Golfo Aranci naar Piombino?

De afstand tussen Golfo Aranci en Piombino is ongeveer 146,3 mijl (235,5 km) of 127,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Golfo Aranci Piombino veerboot?

Ja, Corsica Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Golfo Aranci en Piombino. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Golfo Aranci en Piombino.

Kan ik te voet reizen van Golfo Aranci naar Piombino?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Golfo Aranci en Piombino.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Golfo Aranci naar Piombino?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Golfo Aranci naar Piombino met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Golfo Aranci - Piombino Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 246 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 7h 35m
Snelste Zeiltijd 6h 30m
Eerste veerboot 15:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 127 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Golfo Aranci naar Piombino?

De reistijd per veerboot van Golfo Aranci naar Piombino is ongeveer 8h 31m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Golfo Aranci naar Piombino?

De prijs van de ferry overtocht van Golfo Aranci naar Piombino kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Golfo Aranci naar Piombino is 216 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Golfo Aranci naar Piombino?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Golfo Aranci naar Piombino en dat is
  • Corsica Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Golfo Aranci naar Piombino?

Boek overtochten van Golfo Aranci naar Piombino via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Golfo Aranci naar Piombino?

Ja, je kunt als voetpassagier van Golfo Aranci naar Piombino reizen met
  • Corsica Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Golfo Aranci naar Piombino?

Ja, je kunt met een voertuig van Golfo Aranci naar Piombino reizen met
  • Corsica Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Golfo Aranci naar Piombino?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Golfo Aranci en Piombino?

De afstand van Golfo Aranci naar Piombino is ongeveer 127 zeemijlen.

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci is een stad in de provincie Olbia-Tempio op het Italiaanse eiland Sardinië. De stad ligt ongeveer 200 km ten noorden van Cagliari en 13 km ten noordoosten van Olbia en is de kloof die gelegen is aan de noord-oostelijke kust van Sardinië. De stad heeft uitstekende zee verbindingen met de rest van Italië dankzij de haven. De naam Golfo Aranci heeft twee verschillende verklaringen; de eerste betreft de verre schipbreuk van een schip vol sinaasappels, de tweede en geloofwaardiger gekoppeld aan de Sardijnse term "granci" met andere woorden krabben die gemakkelijk te vinden zijn in dit gebied. Naast de prachtige stranden in de golf, bezoekers kunnen ook een bezoek brengen aan de prachtige stranden in en rond de stad, bijvoorbeeld, Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina en de Spiaggia Bianca. Het zeereservaat van het eiland Tavolara is zeer dichtbij, naast de prachtige Capo Coda Cavallo. De zee, beroemd om zijn transparantie en schoonheid biedt een prachtig watersport mogelijkheden, met name duiken.
Vanuit de haven kunnen reizigers dagelijkse verboten nemen naar de Italiaanse havens van Civitavecchia, Livorno en Fiumicino. De enige faciliteiten van dit kleine haven zijn een wachtkamer, een café en een kleine supermarkt.


Piombino Gids

De Italiaanse stad Piombino heeft duidelijke Etruskische en Romeinse wortels en is tegenwoordig een populaire kustplaats die bekend staat om haar schitterende kustlijn. Het natuurlijke terras van het Piazza Bovio is een geweldige plek om uit te kijken over de oude haven en de zee. Het centrum van Piombino kenmerkt zich door oude straatjes die barsten van de restaurants en wijnbars waar u overheerlijke gerechten en wijnen kunt uitproberen. Een typisch streekgerecht is bijvoorbeeld Cacciucco, een visstoofpot met tomaat en verschillende zeedieren zoals inktvis, zeekat, zeeduivel, schelpdieren, kreeft of garnalen. In de wijk 'Piccola Parigi', de naam refereert aan het bewind van Elisa Bonaparte, vindt u verschillende historische gebouwen uit de Middeleeuwen en Renaissance. Hieronder bevinden zich het kasteel Rivellino, het Palazzo Nuovo en het kasteel dat in de zestiende eeuw door Cesare Borgia werd gebouwd om de stad te veredidigen.

Vanuit de haven van Piombino vertrekken rechtstreekse veerdiensten naar de Toscaanse eilanden (Elba ligt slechts 10 kilometer uit de kust), en Sardinië en Corsica.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.