Civitavecchia naar Porto Torres Veerboot

De Civitavecchia Porto Torres veerdienst verbindt Rome met Sardinië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Grimaldi Lines. De veerdienst gaat maximaal 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 46 minuten.

Civitavecchia Porto Torres vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Civitavecchia naar Porto Torres Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Rome naar Sardinië pagina.

Civitavecchia - Porto Torres Veerbootmaatschappij

  • Grimaldi Lines
    • 5 Afvaarten / Week 6 uur 46 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Civitavecchia Porto Torres tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Civitavecchia Porto Torres boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia ("oude stad") is een stad gelegen in de provincie Rome, in de regio Lazio, Midden-Italië. De stad heeft een zeehaven, die aan de Tyrrheense Zee ligt en bevindt zich op ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome. Het archeologisch museum van Civitavecchia is gevestigd in een achttiende-eeuws gebouw dat toebehoorde aan Clemente XIII, en werd gebouwd als het hoofdkantoor van de pauselijke garnizoen. Ook te zien in het museum zijn archeologische vondsten uit de stad van Centumcellae (oude naam van Civitavecchia) en uit de directe omgeving. Een andere interessante attractie in de stad, aan het centrale plein van Civitavecchia, is de kathedraal gewijd aan San Franciscus van Assisi, gebouwd over een kerk die al bestond en die door de Franciscaanse vaders werd gebouwd, na de concessie in 1610, verleend door paus Paulus V.
De haven wordt gevormd door twee pieren en een golfbreker, waarop de vuurtoren gebouwd zijn. Neem de veerboot vanaf Civitavecchia met Grandi Navi Veloci naar enkele van de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee, waaronder Sicilië, Sardinië en Tunesië.

Porto Torres Gids

De Italiaanse stad Porto Torres is gelegen aan de westkust van het eiland Sardinië en ongeveer 25 km ten oosten van de Gorditanian kaap. Porto Torres, met zijn 2000 jaar geschiedenis, is de ideale bestemming voor bezoekers die de cultuur niet willen missen terwijl zij van een vakantie aan zee genieten. De stad werd gesticht door Julius Caesar in het jaar 46 het toont nog steeds de overblijfselen van de oude stad van Turris Libisonis. U kunt het Nationaal Archeologisch Museum bezoeken, het archeologische gebied met belangrijke vondsten, en de oude spa bewonderen of eem wandeling maken langs de geplaveide straten en huizen versierd met prachtige veelkleurige marmer. Er zijn tal van parken en groene gebieden in de stad waar bezoekers een paar uur kunnen ontspannen. De stad heeft ook vele restaurants en trattoria's waar bezoekers kunnen uitproberen lokale specialiteiten. Er zijn ook levendige uitgaansgelegenheden!

De haven is per boot verbonden met Genua, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia, Propriano,