Moby Lines

Moby Lines verbindt het vasteland van Italië met de eilanden Sardinië, Corsica en Elba, met behulp van een vloot van kleurrijke schepen.

Moby Lines heeft maar liefst 130 jaar ervaring met het aanbieden van veerroutes en kan daardoor voortbouwen op een rijke traditie. De veerboten van Moby Lines zijn zeer comfortabel en ze doen niet onder voor de luxe cruiseschepen die varen tussen Italië, Sardinië, Corsica en Elba.

Bij Moby Lines begint uw vakantie zodra u aan boord stapt. Reizen met Moby Lines betekent dat u kunt genieten van een aangename omgeving.

Het speciale karakter van de boten van Moby Lines wordt weerspiegeld door een ontspannen sfeer aan boord. Bij Moby Lines vindt u een ruime keuze aan vertrekhavens en veerroutes waardoor uw reis zo prettig en ontspannen mogelijk verloopt.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bekijken en Moby Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Moby Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Moby Lines routes

Moby Lines klantenrecensies.

 • "Genua - Bastia"

  Dit was voor ons de eerste keer en we hebben ervan genoten. De kinderen vonden het super om in een kajuit te slapen.

  'Tim' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Corse

  Lees meer Lees minder
 • "MET MOBY NAAR OLBIA EN VAN OLBIA NAAR LIVORNO"

  Prachtige ervaring met deze maatschappij. Alles perfekt geregeld zowel het inschepenen, de toewijzing van de slaapcabine, de maaltijden in het restaurant en de timing. Proficiat aan alle medewerkers en zeker tot een volgende keer ! Grazie mille a tutti !

  'Anonieme' reiste met Moby Lines

  Lees meer Lees minder
 • "Rustige reis "

  Wij hebben goede ervaringen met de Moby Lines. Rustige heen en terugreis gehad. Alles netjes geregeld en op tijd. Ook aan boord voldoende faciliteiten om jezelf en de kids bezig te houden. Wij hadden een hond bij ons en dat is ook goed gegaan. Vriendelijk personeel aan boord (Italiaans).

  'J.F. ter Hart' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Vincent

  Lees meer Lees minder
 • "piombino-olbia"

  zeer mooi schip, alles ging vlot prachtige overvaart.

  'Luc' reiste met Moby Lines aan boord de Moby Tommy

  Lees meer Lees minder