COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft Moby Lines samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • De ventilatie en air conditioning systemen aan boord maken gebruik van 100% verse lucht.
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • Bij alle overtochten is een arts aanwezig.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Moby Lines

Moby Lines biedt u elke dag en elk seizoen 130 jaar traditie en ervaring in de veerboot industrie.

Met Moby Lines veerboten kunt u reizen tussen Italië en de eilanden Sardinië, Corsica en Elba in de stijl die u gewend bent van cruise schepen.

Moby Lines heeft diverse vertrekhavens en routes waaruit u kunt kiezen. Het maakt niet uit wat uw bestemming is, Moby Lines zal uw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk maken. Zodra u aan boord bent is uw vakantie eigenlijk al begonnen!

Het speciale architectonische ontwerp en buitengewone interieur geven de Fast Cruise veerboten van Moby Lines, Moby Aki, Moby Wonder en Moby Freedom een speciaal karakter.

Ook komt dit naar voren in de meubels en de complete sfeer en inrichting aan boord die de wensen van elke reiziger vervullen.

De volgende faciliteiten maken de aanbieding compleet: een speciaal dek gereserveerd voor entertainment en ontspanning, een winkelcentrum, breedbeeld televisie, een grote ruimte voor kinderen (Happy Moby), sportbar met panorama zicht, 4 verschillende cafés, een à la carte restaurant met plaats voor 200 personen, het selfservice restaurant Mascalzone Latino met plaats voor 500 personen, een snackbar voor 300 personen, een show lounge met 800 plaatsen verspreid over 3 dekken, 300 ruime en comfortabele hutten met douche/WC en junior suites voor 4 personen.

Overige faciliteiten aan boord van de Moby Lines schepen zijn een zwembad, een kinderbad en een zonnedek. Ook is er een kennel voor dieren aanwezig en zijn alle schepen voorzien van airconditioning, verwarming en stabilisatoren.

Met een snelheid van 29 knopen bent u sneller dan gewenst op uw plaats van bestemming, aan boord van de Moby Line schepen is het namelijk veel te aangenaam!

Een Moby Lines veerboot overtocht boeken online, zoeken naar Mobylines veerboten of een quote krijgen voor Mobyline Ferries tickets bij Directferries nl

Alle Moby Lines routes

Moby Lines klantenrecensies.

 • "Genua-Bastia"

  4 persoons hut met raam erg groot, terugreis zonder raam iets kleiner, maar nog steeds goed. Verder alles netjes ook de restaurants. Wel erg duur (het eten en drank en niet top kwaliteit). Wel jammer dat ik na de nachtreis een mega telefoon rekening had van mij provider omdat je op zee buiten de EU bent.. ik sliep maar toch is mijn telefoon contact gaan maken met dit netwerk. Daar kan Moby uiteraard niks aan doen.

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry"

  Heel aangename reis, voldoende afleiding voor kinderen, eten was zeker ok

  Lees meer Lees minder
 • "Bootreis Bastia - Genoa"

  Uitstekende vaart van Bastia naar Genoa beleefd, enige minpunt was het uur vertraging, 19.30uur over in plaats van 18.30uur.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis, goede prijs last minute "

  Wij hebben 3 uur van te voren de boottocht geboekt. We waren weliswaar flexibel in plek van overvaren en bestemming, maar dit leek goedkoper dan een paar weken geleden. Je hoeft, in tegenstelling tot wat er op je ticket staat, je ticket niet te printen. Van Genua naar Bastia. Van 21.00-7.00. Hij ging echter pas om 22.00 weg, en we gingen pas om 9.00 van de boot af. Als je een hut boekt, kun je ook best een matje op de grond erbij leggen. Iedereen legt overigens matjes neer op het dek, dan is het sws gratis. Kamers zijn erg koud door de airco, dus wel iets extra’s meenemen om aan te doen. Zijn wel netjes, lekkere warme douche. Wij hebben niks uit het restaurant genuttigd, dus kan daar geen uitspraken over doen.

  Lees meer Lees minder