Ibiza naar Valencia Veerboot

De Ibiza Valencia veerdienst verbindt Ibiza met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 15 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 6 keer per week met een duur van 5 uur.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Ibiza Valencia route tussen Ibiza en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ibiza naar Valencia Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Ibiza naar Spanje pagina.

Ibiza - Valencia Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 7 Afvaarten / Week 5 uur 15 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 6 Afvaarten / Week 5 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ibiza Valencia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ibiza Valencia boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ibiza Gids

Ibiza is een eiland gelegen aan de Middellandse Zee en maakt deel uit van de Spaanse Balearen. Het eiland ligt ongeveer 80 km voor de kust van Valencia, aan de oostkust van het Spaanse vasteland. De belangrijkste steden van het eilanden zijn Ibiza, Santa Eularia des Riu en Sant Antoni de Portmany. Ibiza-stad, met zijn haven, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en is een populaire bestemming voor toeristen. In Ibiza-stad, bezoekers zullen Renaissance ommuurde gebouwen vinden, de kerk van Santo Domingo, huizen van de eigenaars, de kathedraal, de Curia's huis, het Archeologisch Museum, het kasteel, het Museum voor Moderne Kunst van Ibiza en de necropolis Punica del Puig des Molins.

Het eiland heeft een reputatie opgebouwd voor zijn zomer club scene met vele toeristen die het eiland bezoeken om van het nachtleven en de muziek te genieten. Ibiza heeft echter meer dan zijn nachtleven te bieden. In aanvulling op de stad Ibiza, grote delen op het eiland warden ook verklaard als UNESCO World Heritage Sites die de schoonheid van het eiland tegen de ontwikkeling beschermt.

Ferries vertrekken vanuit Ibiza-stad naar Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia en Formentera.

Valencia Gids

De Spaanse stad Valencia is de derde grootste stad van Spanje en wordt beschouwd als een progressieve stad, met spectaculaire architectuur, zowel oude als nieuwe. Valencia staat bekend om zijn uitstekende klimaat, de uitgestrekte regio Valencia met veel mooie zandstranden, en meer dan 500 km van de kustlijn. De stad Valencia staat bekend als de thuisbasis van paella en heeft vele uitstekende restaurants en lekker eten in de stad, waaronder tal van tapasbars in de oude wijk, rond de ruime Plaza de la Reina. De unieke Valencia Stad van Kunsten en Wetenschappen bevat vier belangrijkste bezienswaardigheden: L'Hemisfèric Planetarium die een planetarium, de moderne Bioscoop en astronomie informatie heeft; het Palacio de las Artes Reina Sofia dat is een voortreffelijk recreatiecomplex het bevorderen van Valencia kunst en cultuur scene; het Parque Oceanográfico die vol is van het mariene leven, met inbegrip van Beluga walvissen, dolfijnen, pinguïns en tal van kleurrijke tropische vissen; en Valencia Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, een groot museum en opvallend gebouw, vol met wetenschappelijke informatie en interactieve technologie.

De haven van Valencia heeft geregeld personenvervoer van en naar de Balearen en Italië, samen met een groeiend aantal cruiseschepen.