Barcelona naar Ibiza Veerboot

De Barcelona Ibiza veerdienst verbindt Spanje met Ibiza en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 14 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 6 keer per week met een duur van 9 uur.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Barcelona Ibiza route tussen Spanje en Ibiza. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Barcelona naar Ibiza Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Ibiza pagina.

Barcelona - Ibiza Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 7 Afvaarten / Week 8 uur 14 min
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 6 Afvaarten / Week 9 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Barcelona Ibiza tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Barcelona Ibiza boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Barcelona Ibiza Veerboot klantenrecensies

 • "Perfect travel."

  I had a perfect travel with Balearia. But to find the office and after that the boat is quite a challenge around traffic jam time. Count this in when you take your car to Ibiza. Name of the port is: Port Neo.

  'Anonieme' reisde mee op de route Barcelona Ibiza met Balearia

  Lees meer Lees minder
 • "barcelona > Ibiza > Barcalona"

  Ingang van ferry in Barcelona niet eenvoudig te vinden. Poortje met vlag er bij was nog al onduidelijk. Ben er 3 keer voorbij gereden terwijl ik heel regelmatig met vele veerboten over ga. Boot op heenreis was prima. Eten en drinken niet te duur. Hut ook zo als je mag verwachten. Terug reis; ook weer zoeken naar; Ingang van Ferry terrein. Borden in meer talen zou wel duidelijker zijn. Verder wordt er 1 poort in Eivissa gebruikt door 2 maatschappijen en dat is ook niet echt duidelijk gescheiden. Terug pittig wind gehad en me vrouw heeft als tam vogeltje in kooi gelegen wegens misselijk maar was bij aankomst in haven over. Deze ferry was voordeliger dan de andere, dus aanbevelenswaardig

  'Arjan' reisde mee op de route Barcelona Ibiza met Trasmediterranea aan boord de Juan J Sister

  Lees meer Lees minder
 • "viel tegen"

  Konden geen slaapcabine meer krijgen. Hoogseizoen. Op de heen reis geprobeerd op de vloer te slapen want alle banken waren reeds in beslag genomen. Geen oog dichtgedaan Op de terugreis kussens meegenomen en tijdig banken gereserveerd..Het eten van de kantine was beneden niveau smaakte maar was wel redelijk van prijs. Personeel was vriendelijk. Interieur van schip moet worden gerenoveerd.

  'Marinus' reisde mee op de route Barcelona Ibiza met Trasmediterranea

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis"

  De reis is prima verlopen we hadden een heerlijke hut en we hebben fantastisch geslapen. Het personeel is vriendelijk dus voor ons was het even bijkomen van de rit met de auto vanuit Groningen. We hadden voor een keurige prijs een hut erbij inbegrepen. Vorige reizen sliepen we op stoelen, minder fijn dus dit was voor ons een ongekende luxe. Voor herhaling vatbaar dus. Saludos de Carla Bodewes y Dirk Bal.

  'Dirk' reisde mee op de route Barcelona Ibiza met Balearia

  Lees meer Lees minder

Barcelona Gids

De prachtige stad Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië in Spanje en is de tweede grootste stad van Spanje na Madrid. De stad ligt aan de kust tussen de monding van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos en grenst de Serra de Collserola bergketen in het westen. Barcelona is een van 's werelds belangrijkste toeristische, economische, beurs/tentoonstellingen en culturele-sportcentra, en zijn invloed in handel, onderwijs, entertainment, media, mode, wetenschap en kunst maken de stad een van de grootste en bekendste steden ter wereld. De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn onder andere de Barri Gotic (Catalaans voor 'Gotische wijk'), waar veel van de gebouwen dateren uit de middeleeuwen, met sommige zelfs uit de Romeinse tijd. Misschien wel het meest bekende gebouw in dit gebied is de majestueuze, maar ook de kerk van de Sagrada Familia, die sinds 1882 nog steeds onvoltooid is, en wordt nog steeds gefinancierd door particuliere donaties.
De haven van Barcelona heeft drie terminals gewijd aan het verkeer en de korte overtochten. Barcelona is een grote ferry terminal voor routes naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tanger Med). De haven herbergt ook vele cruiseschepen zoals de Aida, RoyalCarribean en MSC voor cruises diensten naar de Middellandse Zee gebied. De pieren van veerboten en cruiseschepen liggen in de nabijheid van het centrum van de stad, de haven begint net aan het einde van Las Ramblas.

Ibiza Gids

Ibiza is gelegen aan de Middellandse Zee, in het oosten van het Spaanse schiereiland, en maakt deel uit van de Balearen. Ibiza, is een hele wereld en strekt zich uit van de kust landinwaarts. Ibiza -met zijn gladde wisselopname samen met Formentera, maken deel uit van de zogenaamde Pitiusas eilanden. De Grieken verwezen naar de eilanden als de eilanden van de dennen, Ibiza zelf is de grootste van de twee. Het oudste deel van de stad Ibiza werd eerst opgericht door de Feniciërs en is nog steeds omgeven door de muren gebouwd in de 16de eeuw voor bescherming tegen de Turkse piraten. Vandaag de dag zijn de smalle, geplaveide straatjes geflankeerd door knappe middeleeuwse herenhuizen. De kathedraal is op het hoogste punt, in de buurt van het kasteel. Loop rond de muren om een gevoel van de strategische locatie te krijgen. De omstandigheden zijn ideaal om te duiken rond de kust van Ibiza, met helder water en temperaturen tot 26 graden Celsius (80F) in de zomer. De zeebodem in de Las Salinas nationaal park is een World Heritage site, als gevolg van de ecologische belang van de zee gras dat er groeit.