Melilla
Motril
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Melilla - Motril

Veerboot van Melilla naar Motril

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Melilla en Motril. 2 maatschappijen bevaren deze route Balearia & FRS Iberia en loopt het hele jaar door. Melilla Motril veerboten kosten tussen €59 en €344, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Melilla Motril veerboten.

Melilla Motril Veerdienst Tijden

De eerste Melilla Motril veerboot vertrekt meestal vanuit Melilla rond 15:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerdienst van Melilla naar Motril?

Melilla Motril Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 6u25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Melilla Motril Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Melilla naar Motril. Deze afvaarten worden aangeboden door Balearia & FRS Iberia. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Melilla Motril Veerboot Prijzen

Melilla Motril veerboot prijzen variëren tussen €59* en €344*. De gemiddelde prijs is €195*. De goedkoopste Melilla Motril veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €90*. De gemiddelde prijs voor een auto is €224*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Melilla naar Motril?

De afstand tussen Melilla en Motril is ongeveer 107,2 mijl (172,5 km) of 93,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Melilla Motril veerboot?

Ja, Balearia, FRS Iberia staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Melilla en Motril. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Melilla en Motril.

Kan ik te voet reizen van Melilla naar Motril?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Balearia, FRS Iberia tussen Melilla en Motril.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Melilla naar Motril?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Melilla naar Motril.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Melilla - Motril Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Balearia & FRS Iberia
Gemiddelde prijs 248 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 6h 25m
Snelste Zeiltijd 5h 30m
Eerste veerboot 15:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 93 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Melilla naar Motril?

De reistijd per veerboot van Melilla naar Motril is ongeveer 4h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Melilla naar Motril?

De prijs van de ferry overtocht van Melilla naar Motril kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Melilla naar Motril is 229 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Melilla naar Motril?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Melilla naar Motril. Dit zijn
  • Balearia
  • FRS

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Melilla naar Motril?

Boek overtochten van Melilla naar Motril via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Melilla en Motril?

De afstand van Melilla naar Motril is ongeveer 93 zeemijlen.

Melilla Gids

Melilla is een Spaanse toegediend stad gelegen aan de noord west Noord-Afrikaanse kust en deelt een grens met Marokko. De stad is naast de Alboran Zee en tegenover de zee van de Spaanse provincies Granada en Almeria. De stad heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer en is samen met Ceuta een van de twee permanent bewoond Spaanse toegediend steden op het Afrikaanse continent. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai.

De stad lay-out is ingericht in een grote halve cirkel rond het strand en de haven van Melilla, aan de oostelijke kant van het schiereiland van Kaap Tres Forcas, aan de voet van de berg Gurugú en de monding van de Río de Oro.

De haven van Melilla en biedt een aantal dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen die tussen Europa en Marokko reizen gebruiken de veerbootverbinding naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht. De haven en aanverwante bedrijven vormen een belangrijke economische motor voor de stad.


Motril Gids

Motril ligt in het meest zuidelijke deel van de Spaanse provincie Granada, tussen het Sierra Nevada gebergte en de Middellandse Zee.

Motril ligt op ongeveer 100 kilometer van Malaga, 3 uur rijden van Sevilla, en 5 uur rijden van Madrid. De haven van Motril bestaat uit een vissershaven, commerciële haven en jachthaven. De haven beschikt over 190 aanlegplaatsen. De Goede Week, de week voor Pasen, is voor de stad Motril misschien wel het belangrijkste evenement van het jaar. Gedurende deze week worden er dagelijks processies gehouden. Het evenement werd in 1600 voor het eerst georganiseerd door het oudste broederschap, de Vera Cruz. Na de Spaanse Burgeroorlog moest ieder broederschap zijn patrimonium herstellen.

Motril kent een subtropisch klimaat en is een populaire vakantiebestemming, vooral onder watersportliefhebbers. In de blauwe wateren van de Middellandse Zee is het prima scuba-duiken.

In de mooie jachthaven kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.


Melilla naar Motril Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Balearia 15:00 21:30 6 uur 30 minuten di, vr
Balearia 23:00 06:30 7 uur 30 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.