Durres
Bari
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Durres - Bari is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Durres - Bari

Nieuwste aanbiedingen voor Durres - Bari

Durres naar Bari Veerboot

De Durres Bari veerdienst verbindt Albanië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Adria Ferries varen tot maximaal 12 keer per week, Ventouris Ferries 14 keer per week & de veerdienst van Grandi Navi Veloci vaart tot maximaal 12 keer per week.

Er is een totaal van 38 overtochten per week op de Durres Bari route tussen Albanië en Italië en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Albanië naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Durres Bari Veerboot klantenrecensies

 • "overzet albanie - italie"

  Zowel boeking, als inchecken ok. personeel vriendelijk en behulpzaam

  'Bari' travelled on Bari

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  De boot en personeel is prima. De douane en controle kost 4 uur.echt heel erg naar en intimiderend. We vertrokken 2 uur te laat maar waren op tijd aan de overkant.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Geslaagde overtocht"

  Aan boord gaan met onze camper leverde wat problemen op, omdat we erg hoog (en dus schuin) moesten klimmen. Dit gaf wat problemen omdat het stalen dek nogal nat/glad was en ik erg langzaam moest rijden. Er was op het lager gelegen dek echter plaats zat. Een uur te laat vertrokken, er bleven maar vrachtauto's aankomen rijden (en niemand bleek haast te hebben). Aan boord was alles schoon, netjes en prettig. Koffie voor (de Italiaanse vastgestelde) prijs van €1,50. Schone prettige hut met ruime douche, wc en wastafel. De boot af (met de camper) betekende alles achteruit rijden naar het (normale)autodek en daar draaien en er afrijden.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Durres Gids

Durres is een stad in Albanië en is gelegen aan de centrale kust van Albanië ongeveer 33 km ten westen van de hoofdstad Tirana. Durres is de tweede grootste stad van Albanië en is een van de oudste en meest economisch significante van het land. De stad ligt aan de kust in een van de smalste punten aan de Adriatische Zee. De Italiaanse haven van Bari ligt op ongeveer 300 kilometer afstand en Brindisi op 200 kilometer afstand. De stad is ook de thuisbasis van de belangrijkste haven van Albanië.
Enkele belangrijke gebouwen in Durres zijn de belangrijkste bibliotheek, het cultureel centrum met de Alexander Moisiu Theater, de Estrada Theater, het poppentheater en het filharmonisch orkest. Er zijn ook verschillende musea zoals het Durres Archeologisch Museum, Royal Villa van Durres en het Museum of History (het huis van Alexander Moisiu).
De stad herbergt de Durres Oude Stadsmuur, ook Durres Kasteel genoemd, terwijl het grootste amfitheater in de Balkan ook in de stad gelegen is, dicht bij de haven. Deze eerste-eeuwse pand zal binnenkort worden uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage site.
De beschikbare ferry bestemmingen zijn onder andere Bari, Ancona, Trieste en Brindisi.


Bari Gids

Bari is een grote havenstad gelegen aan de Adriatische kust, en is de hoofdstad van de Italiaanse regio Puglia. De stad is niet een belangrijke toeristische bestemming, maar het heeft wel een paar interessante bezienswaardigheden en is goed gelegen voor het verkennen van dit aantrekkelijke deel van Italië. Het historische centrum van Bari ligt op een landtong tot in de Adriatische Zee. Dit gebied is gebouwd op duizenden jaren, maar de meeste van de archeologie wordt begraven onder de cluster van smalle straatjes die omhoog Vecchia Bari. De wijk staat bekend als verwarrend en bezoekers zijn vrijwel zeker om hun gevoel voor richting kwijt. Tussen het hart van de oude stad en de zee is de beroemdste kerk van Bari, de elfde-eeuwse romaanse basiliek van San Nicola. Het is gewijd aan St. Nicolaas en werd gebouwd om zijn overblijfselen, die nog steeds in de crypte liggen huisvesten. Dit is een belangrijke religieuze bestemming, en er is een kapel in de crypte gewijd aan orthodoxe pelgrims. In het grootste deel van de kerk zijn er een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder een uitgebreide stenen baldakijn boven het altaar en troon een marmeren bisschop, die bekend staat als de Cattedra di Elia, die dateert uit rond de 11de eeuw.

Vanuit de haven van Bari, veerboten vertrekken naar Durres, Igoumenista, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking