Ancona
Durres
Veerboten naar Albanië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ancona - Durres

Veerboot van Ancona naar Durres

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Ancona en Durres. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Adria Ferries. Ancona Durres veerboten kosten tussen €222 en €854, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ancona Durres veerboten.

Ancona Durres Veerboot Tijden

De eerste Ancona Durres veerboot vertrekt meestal vanuit Ancona rond 17:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:00.

Hoe lang is de veerboot van Ancona naar Durres?

Ancona Durres Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 16h 53m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 16u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Ancona Durres Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Ancona naar Durres. Deze afvaarten worden verzorgd door Adria Ferries. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Ancona Durres Veerboot Prijzen

Ancona Durres veerboot prijzen variëren meestal tussen €222* en €854*. De gemiddelde prijs is €499*. De goedkoopste Ancona Durres veerboot prijzen beginnen vanaf €68*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €246*. De gemiddelde prijs voor een auto is €531*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Ancona naar Durres?

De afstand tussen Ancona en Durres is ongeveer 438,9 mijl (706,4 km) of 381,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Ancona Durres veerboot?

Ja, Adria Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Ancona en Durres. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Ancona en Durres.

Kan ik te voet reizen van Ancona naar Durres?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Adria Veerboten tussen Ancona en Durres.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Ancona naar Durres?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Ancona naar Durres met Adria Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Ancona - Durres

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Albanië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Ancona - Durres Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Albanië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Adria Ferries
Gemiddelde prijs 633 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 16h 53m
Snelste Zeiltijd 16h 0m
Eerste veerboot 17:00
Laatste veerboot 19:00
Afstand 381 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ancona naar Durres?

De reistijd per veerboot van Ancona naar Durres is ongeveer 16h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ancona naar Durres?

De prijs van de ferry overtocht van Ancona naar Durres kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ancona naar Durres is 565 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ancona naar Durres?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Ancona naar Durres en dat is
  • Adria Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ancona naar Durres?

Boek overtochten van Ancona naar Durres via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ancona naar Durres?

Ja, je kunt als voetpassagier van Ancona naar Durres reizen met
  • Adria Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ancona naar Durres?

Ja, je kunt met een voertuig van Ancona naar Durres reizen met
  • Adria Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ancona naar Durres?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Adria Ferries

Wat is de afstand tussen Ancona en Durres?

De afstand van Ancona naar Durres is ongeveer 381 zeemijlen.

Ancona Gids

De stad Ancona ligt in de regio Marche, Midden-Italië en ongeveer 280 km ten noordoosten van Rome. De stad is gelegen aan de Adriatische Zee tussen de hellingen van de twee uiteinden van de kaap van Monte Conero, Monte Astagno en Monte Guasco. De haven is een van de belangrijkste van de Adriatische Zee gebied, met name voor het passagiersvervoer. Eén van de belangrijkste plaatsen in de stad is de kathedraal van Ancona, die gewijd is aan Cyriacus van Jeruzalem. De kathedraal werd ingewijd in het begin van de 11e eeuw en compleet in 1189. De kathedraal heeft een twaalfhoekige koepel over het centrum enigszins veranderd door Margaritone d'Arezzo in 1270. De voorgevel heeft een gotische portaal, toegeschreven aan Giorgio da Como (1228), en was bedoeld om een laterale boog aan elke kant te kunnen hebben.
De haven van Ancona is verbonden met verschillende landen in de Adriatische gebied waaronder Griekenland, Turkije, Kroatië, Albanië en Montenegro. De haven ziet een jaarlijkse doorzet van meer dan een miljoen passagiers. De beschikbare bestemmingen zijn onder andere Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras en Igoumenitsa. De haven heeft veel faciliteiten zoals een café en een convenience markt en toiletfaciliteiten. Er zijn parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel korte als lange verblijven. Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapte passagiers zijn ook beschikbaar.


Durres Gids

Durres is gelegen aan de westkust van Albanië, aan de Adriatische Zee. De stad ligt ongeveer 35 km van Tirana, de Albanese hoofdstad, en 30 km van de internationale luchthaven van Tirana. Durres ligt aan de kust bij een van de smalste punten in de Adriatische Zee met de Italiaanse havenstad Bari ongeveer 300 km afstand en Brindisi op 200 km afstand. Durres is een van de grootste steden, evenals de grootste haven in Albanië. Durres is ook een van de oudste steden die zijn oorsprong kunnen dateren uit 627 voor Christus. De stad is de thuisbasis van de Durres Oude Stadsmuur ook wel Durres Kasteel terwijl het grootste amfitheater in de Balkan is gelegen in de stad, dicht bij de haven. Deze eerste-eeuwse pand is momenteel in behandeling om te worden uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Enkele belangrijke gebouwen in Durres zijn onder meer de belangrijkste bibliotheek, het cultureel centrum met de Alexander Moisiu Theater, de Estrada Theater, het poppentheater en het filharmonisch orkest. Er zijn ook verschillende musea zoals het Durres Archeologisch Museum, Koninklijke Villa van Durres en het Museum van de Geschiedenis (het huis van Alexander Moisiu).


Ancona naar Durres Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Adria Ferries 17:00 09:00 16 uur Ma, di, do, za
Adria Ferries 17:00 12:00 19 uur wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.