A-Ships Management S.A
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A is een in Athene gevestigde Griekse scheepvaartmaatschappij die Zuid-Italië verbindt met talrijke havens in Albanië en West-Griekenland, waaronder de Ionische Eilanden.

In 1990 werden het hele jaar door veerboten tussen Italië en Griekenland geïntroduceerd. In de daaropvolgende decennia breidde het bedrijf zijn routes uit en kocht het grotere schepen om aan de groeiende vraag van de markt te voldoen. De dienstregeling van A-Ships Management S.A. omvat nu afvaarten van Brindisi, Italië, naar Ignoumenitsa en Corfu in Griekenland, evenals de populaire route over de Adriatische Zee naar Vlora in Albanië.

Bekijk A-Ships Management S.A dienstregelingen, prijzen en boek A-Ships Management S.A ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen A-Ships Management S.A ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.