Bari
Durres
Veerboten naar Albanië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bari - Durres

Veerboot van Bari naar Durres

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse en 23 wekelijkse afvaarten tussen Bari en Durres. 3 maatschappijen varen deze route Adria Ferries, Grandi Navi Veloci & Ventouris Ferries en dit het hele jaar door. Bari Durres veerboten kosten tussen €104 en €540, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bari Durres veerboten.

Bari Durres Veerdienst Tijden

De vroegste Bari Durres veerboot vertrekt meestal vanuit Bari rond 12:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Bari naar Durres?

Bari Durres Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 9u 34m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Bari Durres Vaartijden

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 23 wekelijkse veerdiensten van Bari naar Durres. Deze afvaarten worden verzorgd door Adria Ferries, Grandi Navi Veloci & Ventouris Ferries. Houdt u er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Bari Durres Veerboot Prijzen

Bari Durres veerboot prijzen variëren tussen €104* en €540*. De gemiddelde prijs is €314*. De goedkoopste Bari Durres veerboot prijzen beginnen vanaf €33*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €174*. De gemiddelde prijs voor een auto is €371*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Bari naar Durres?

De afstand tussen Bari en Durres is ongeveer 179,2 mijl (288,4 km) of 155,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Bari Durres veerboot?

Ja, Adria Ferries, Grandi Navi Veloci, Ventouris Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bari en Durres. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bari en Durres.

Kan ik te voet reizen van Bari naar Durres?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Adria Veerboten, Grandi Navi Veloci, Ventouris Veerboten tussen Bari en Durres.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Bari naar Durres?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Bari naar Durres met Adria Ferries, Grandi Navi Veloci, Ventouris Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Bari - Durres

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Albanië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bari - Durres Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Albanië
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Adria Ferries, Grandi Navi Veloci & Ventouris Ferries
Gemiddelde prijs 400 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 23
Gemiddelde vaartijd 9h 34m
Snelste Zeiltijd 8h 0m
Eerste veerboot 12:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 155 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bari naar Durres?

De reistijd per veerboot van Bari naar Durres is ongeveer 8h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Bari naar Durres?

De prijs van de ferry overtocht van Bari naar Durres kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bari naar Durres is 215 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Bari naar Durres?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Bari naar Durres. Dit zijn
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bari naar Durres?

Boek overtochten van Bari naar Durres via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bari naar Durres?

Ja, je kunt als voetpassagier van Bari naar Durres reizen met
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bari naar Durres?

Ja, je kunt met een voertuig van Bari naar Durres reizen met
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bari naar Durres?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Wat is de afstand tussen Bari en Durres?

De afstand van Bari naar Durres is ongeveer 155 zeemijlen.

Bari Durres Veerboot klantenrecensies

 • "Met de motor naar Albanië "

  de reis op de veerboot is te vergelijken met de overtocht naar Engeland. Zelfde voorzieningen en efficientie. Er waren geen voorzieningen om de motoren te zekeren. Wij moesten deze in een hoekje tussen de vrachtwagens parkeren En het peroneel kwam aan met touwtjes. Het is aan te bevelen om zelf sjorbanden mee te nemen.

  'Rigel II' travelled on Rigel II

  Lees meer Lees minder

Bari Gids

Bari is de hoofdstad van de provincie Bari en van de regio Apulia aan de Adriatische Zee, Italië. De stad staat bekend om zijn haven en universiteit. Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn de Basilica di San Nicola en de kathedraal van Bari. De Basilica di San Nicola werd opgericht in 1087 als de rustplaats van Sint Nicolaas, die nu onder het altaar in de crypte ligt. De verbouwing van Bari kathedraal, die gewijd is aan Sint Sabinus van Canosa werd begonnen in 1034 en voltooid in 1178 na de vernietiging van de oorspronkelijke gebouw in 1156.
De haven van Bari is een van de belangrijkste havens in de regio en staat als een gateway tussen Italië en het Midden-Oosten en de Balkan. Er zijn twee afzonderlijke havens in de stad. In de buurt van de oude stad, is de oude haven gebruikt door kleine schepen en vissersboten, terwijl de Nieuwe Haven is gereserveerd voor grote passagiersschepen die overtochten bieden naar Griekenland en Albanië. De Nieuwe Haven is modern en biedt zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden. De haven verwelkomt verboten met veerdiensten naar bestemmingen zoals Durres, Igoumenitsa, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik. Overtochten naar Corfu hebben een reistijd van 8 uur en worden alleen verzorgd in de zomermaanden. Diensten naar Igoumenitsa hebben een reistijd van 9 uur en 30 minuten en zijn ook alleen in de zomer boekbaar.


Durres Gids

Durres is gelegen aan de westkust van Albanië, aan de Adriatische Zee. De stad ligt ongeveer 35 km van Tirana, de Albanese hoofdstad, en 30 km van de internationale luchthaven van Tirana. Durres ligt aan de kust bij een van de smalste punten in de Adriatische Zee met de Italiaanse havenstad Bari ongeveer 300 km afstand en Brindisi op 200 km afstand. Durres is een van de grootste steden, evenals de grootste haven in Albanië. Durres is ook een van de oudste steden die zijn oorsprong kunnen dateren uit 627 voor Christus. De stad is de thuisbasis van de Durres Oude Stadsmuur ook wel Durres Kasteel terwijl het grootste amfitheater in de Balkan is gelegen in de stad, dicht bij de haven. Deze eerste-eeuwse pand is momenteel in behandeling om te worden uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Enkele belangrijke gebouwen in Durres zijn onder meer de belangrijkste bibliotheek, het cultureel centrum met de Alexander Moisiu Theater, de Estrada Theater, het poppentheater en het filharmonisch orkest. Er zijn ook verschillende musea zoals het Durres Archeologisch Museum, Koninklijke Villa van Durres en het Museum van de Geschiedenis (het huis van Alexander Moisiu).


Bari naar Durres Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grandi Navi Veloci 22:00 08:00 10 uur Alledaags
Adria Ferries 22:00 08:00 10 uur Alledaags
Ventouris Ferries 22:00 08:00 10 uur Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.