Ikaria

Hoe u overtochten vanuit Ikaria naar Dodekanesos kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Ikaria naar Dodekanesos. De havens van 1 haven in Ikaria worden per boot verbonden met 10 havens in Dodekanesos.

Er zijn een gecombineerd 23 wekelijkse overtochten en een selectie van 10 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways, met de kortste vaartijd van ongeveer 55 minuten (Agios Kirikos naar Patmos).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Ikaria and Dodekanesos een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Ikaria Dodekanesos Kaart

Klik voor Kaart

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland gelegen ten zuid-westen van Samos, op ongeveer 50 kilometer afstand van de Turkse kust in de Egeïsche Zee.

Ikaria staat voor een perfecte balans tussen natuur, vrijheid, tijd en ontwikkeling. Door CNN uitgeroepen tot Beste Griekse Eiland voor Natuurliefhebbers. Ikaria biedt ongerepte natuur, rauwe schoonheid, indrukwekkende berglandschappen, onaangetaste stranden, vriendelijke bevolking en een overvloed aan activiteiten voor iedereen.

Over Dodekanesos:

De Dodekanesos is een groep van 12 grote en talloze kleinere eilanden in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, in het zonnigste hoekje van Griekenland, niet ver van de westkust van Turkije.

Het eiland heeft kristalheldere wateren, zand- en kiezelstranden, Byzantijnse en middeleeuwse monumenten en unieke traditionele nederzettingen. De historische hoofdstad, Rhodes, heeft niet alleen stranden in de aanbieding, maar is ook een magnifieke oude stad die vol staat met prachtige, goed behouden middeleeuwse schatten.