Chalki
Nisyros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chalki - Nisyros

Veerboot van Chalki naar Nisyros

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Chalki en Nisyros. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Dodekanisos Seaways. Chalki Nisyros veerboten kosten tussen €26 en €33, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chalki Nisyros veerboten.

Chalki Nisyros Veerdienst Tijden

De eerste Chalki Nisyros veerboot vertrekt meestal vanuit Chalki rond 09:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 09:20.

Hoe lang is de veerboot van Chalki naar Nisyros?

Chalki Nisyros Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 1u 24m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Chalki Nisyros Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Chalki naar Nisyros. Deze afvaarten worden verzorgd door Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Chalki Nisyros Veerboot Prijzen

Chalki Nisyros veerboot prijzen variëren tussen €26* en €33*. De gemiddelde prijs is meestal €30*. De goedkoopste Chalki Nisyros veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €30*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chalki naar Nisyros?

De afstand tussen Chalki en Nisyros is ongeveer 65,5 km of 35,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chalki Nisyros veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Chalki en Nisyros.

Kan ik te voet reizen van Chalki naar Nisyros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Dodekanisos Seaways tussen Chalki en Nisyros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chalki naar Nisyros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chalki naar Nisyros met Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chalki - Nisyros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 38 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 1h 24m
Snelste Zeiltijd 1h 20m
Eerste veerboot 09:15
Laatste veerboot 09:20
Afstand 35 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chalki naar Nisyros?

De reistijd per veerboot van Chalki naar Nisyros is ongeveer 1h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chalki naar Nisyros?

De prijs van de ferry overtocht van Chalki naar Nisyros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chalki naar Nisyros is 36 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chalki naar Nisyros?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Chalki naar Nisyros en dat is
  • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chalki naar Nisyros?

Boek overtochten van Chalki naar Nisyros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chalki naar Nisyros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chalki naar Nisyros reizen met
  • Dodekanisos Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chalki naar Nisyros?

Ja, je kunt met een voertuig van Chalki naar Nisyros reizen met
  • Dodekanisos Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Chalki naar Nisyros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Dodekanisos Seaways

Wat is de afstand tussen Chalki en Nisyros?

De afstand van Chalki naar Nisyros is ongeveer 35 zeemijlen.

Chalki Gids

Het Griekse eiland Chalki of Halki behoort tot de Dodekanesos eilandengroep aan de Egeïsche Zee en is het kleinste bewoonde eiland van de Dodekanesos eilanden. Het eiland ligt ongeveer 6 km ten westen van Rhodes, en heeft veel van zijn natuurlijke charme behouden omdat het niet veel toeristen ziet. De prachtige architectuur en ontspannen stranden maken het een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust en stilte. Weinige stranden in Chalki worden georganiseerd en toegankelijk te voet of met de bus. De rest van de stranden op het eiland zijn volledig afgezonderd.
In het centrum van het verlaten dorp kunt u lange wandelingen en landkapellen en resten van een middeleeuws kasteel ontdekken. Het dorp werd door bewoners verlaten toen de piraterij geconfronteerd werd aan de Egeïsche Zee.
Het eiland is verbonden per conventionele veerboot en snelboot bereikbaar vanaf de haven van Piraeus en de rest van de Dodekanesos eilanden. U kunt ook de boot nemen naar de Cycladische eilanden en naar Kreta via andere havens.


Nisyros Gids

Het Griekse eiland Nisyros is een van de mooiste eilanden, en blijft onaangetast door het toerisme. Nisyros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Kos en Tilos. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 41 vierkante kilometer en de kustlijn is 28 km lang. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. De oude naam van Nisyros was Porphyris. Oude muren, die uit de 5e eeuw voor Christus dateren, een deel van de acropolis van het eiland, zijn te vinden in de buurt van Mandraki. De legendarische rots is de moderne Nisyros en wordt gezegd dat de explosies van de vulkaan zijn de boze ademhaling van de verslagen reus. Deze explosies vormen het eiland, die beschouwd wordt als het jongste vulkanische centrum van Griekenland en de vulkanen zijn nog steeds actief - samen met de vulkanen van Milos, Santorini en Methana.

Mandraki is ook de haven van het eiland. De haven is een van de grootste en bezoekers kunnen een wandeling maken door de prachtige kiezel smalle straatjes en pleintjes, de meest typische van alle zijn de plateia Delfinion (plein van Dolfijnen), en een goede blik nemen op de witte of gekleurde twee verdiepingen huizen met houten balkons. De huizen zijn gemaakt van vulkaan rotsen en geïsoleerd met puimsteen. Het nachtleven is niet erg intensief, maar je zal zeker een goede tijd hebben in het dorp met weinig taverna's en een aantal bars.

Nisyros is per boot bereikbaar vanuit Piraeus, Kos en Rhodos.


Chalki naar Nisyros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 09:15 10:40 1 uur 25 minuten wo
Dodekanisos Seaways 09:20 10:45 1 uur 25 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.