Kavala
Leros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Kavala naar Leros Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Kavala en Leros. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Leros veerboten.

Kavala Leros Vaartijden

Kavala Leros veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Kavala rond 19:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 23u 40m.

Kavala Leros Veerboot Prijzen

Kavala Leros veerboot prijzen variëren tussen €64* en €624*. De gemiddelde prijs is meestal €354*. De goedkoopste Kavala Leros veerboot prijzen beginnen vanaf €64*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €194*. De gemiddelde prijs voor een auto is €589*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Kavala naar Leros?

De afstand tussen Kavala en Leros is ongeveer 291,0 mijl (468,3 km) of 252,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Leros veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kavala en Leros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Leros.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Leros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Kavala en Leros.

Kavala Leros Vaarschema's

 • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Leros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 385 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 23h 40m
Eerste veerboot 19:30
Afstand 252 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Leros?

  De reistijd per veerboot van Kavala naar Leros is ongeveer 23h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Leros?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Kavala naar Leros en dat is
  • Hellenic Seaways
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Leros?

  Boek overtochten van Kavala naar Leros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Leros?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Leros reizen met
  • Hellenic Seaways
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Leros?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Leros reizen met
  • Hellenic Seaways
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Leros?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Leros Gids

Het Griekse eiland Leros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Patmos en Kalymnos. Bezoekers van Leros kunnen eenvoudig hun verblijf te combineren met uitstapjes naar Patmos, Kalymnos en Lipsi. Volgens de Griekse mythologie, Leros was waar de godin Artemis zou gaan om te jagen, want het had grote aantallen herten. De lange geschiedenis van Leros is afgebeeld in de vele bezienswaardigheden en monumenten rond het eiland, zoals het middeleeuwse kasteel en interessante musea van het eiland. Alinda en Agia Marina zijn de meest bezochte plaatsen op het eiland, terwijl een ontspannen rit rond het eiland bezoekers zullen nemen om te ontspannen stranden met kristalhelder water. In de afgelopen jaren heeft Leros is ontwikkeld als een duikbestemming vanwege de vele oude scheepswrakken die zijn gevonden in de zeeën rond het eiland.

Vanuit de haven van het eiland zijn er dagelijkse veerverbindingen naar de haven van Piraeus en door conventionele veerboot en draagvleugelboot naar de meeste van de Griekse eilanden van de Dodekanesos, zoals Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi en Nisyros. Er zijn ook wekelijkse verbinding naar een aantal van de eilanden van de Cycladen zoals Syros en Amorgos.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.