Astypalea
Patmos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Patmos

Astypalea naar Patmos Veerboot

Er is ongeveer 1 wekelijkse afvaart tussen Astypalea en Patmos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Dodekanisos Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Patmos veerboten.

Astypalea Patmos Veerdienst Tijden

Astypalea Patmos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Astypalea rond 13:50. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4 uur 5 minuten.

Astypalea Patmos Veerboot Prijzen

Astypalea Patmos veerboot prijzen variëren tussen €46* en €168*. De gemiddelde prijs is meestal €96*. De goedkoopste Astypalea Patmos veerboot prijzen beginnen vanaf €42*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €84*. De gemiddelde prijs voor een auto is €184*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Astypalea naar Patmos?

De afstand tussen Astypalea en Patmos is ongeveer 48,7 mijl (78,3 km) of 42,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Patmos veerboot?

Ja, Dodekanisos Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Astypalea en Patmos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Astypalea en Patmos.

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Patmos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Dodekanisos Seaways tussen Astypalea en Patmos.

Astypalea Patmos Vaarschema's

  • Dodekanisos Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Patmos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 96 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 4h 5m
Eerste veerboot 13:50
Afstand 42 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Patmos?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Patmos is ongeveer 4h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Patmos?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Patmos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Patmos is 78 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Patmos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Astypalea naar Patmos en dat is
  • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Patmos?

Boek overtochten van Astypalea naar Patmos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Astypalea en Patmos?

De afstand van Astypalea naar Patmos is ongeveer 43 zeemijlen.

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Patmos Gids

Het Griekse eiland Patmos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen aan de Egeïsche Zee, niet ver van de westkust van Turkije. Zodra u aankomt op Patmos, het wordt meteen duidelijk dat dit eiland iets heel bijzonders te bieden heeft aan bezoekers. De levendige havenstad aan Patmos is Skala en een aantal van de populairste attracties van het eiland bevinden zich in of rond de stad. In het noorden van Sakala, wordt Meloi Beach volledig in de schaduw van bomen en is erg mooi. Het klooster van St. John, in het dorpje Hora, is ook van belang voor veel bezoekers, samen met de vele witgekalkte huizen in de buurt. Een andere populaire attractie op het eiland is de Grot van de Apocalyps, die wordt beschouwd als de heilige grot waar Sint Ioannis hoorde de stem van God en schreef de Apocalyps te zijn geweest. In de grot, kunnen bezoekers het kruis van Saint Ioannis gegraveerd, evenals de drie kleine scheurtjes op de rots vanwaar de stem van God kwam, en Holly Trinity symboliseert.


Astypalea naar Patmos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 13:55 18:10 4 uur 15 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.