Leros
Astypalea
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Leros - Astypalea

Leros naar Astypalea Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Leros en Astypalea. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Dodekanisos Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Leros Astypalea veerboten.

Leros Astypalea Veerboot Tijden

Leros Astypalea vertrekt meestal vanuit Leros rond 10:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3u 15m.

Leros Astypalea Veerboot Prijzen

Leros Astypalea veerboot prijzen variëren tussen €36* en €180*. De gemiddelde prijs is meestal €82*. De goedkoopste Leros Astypalea veerboot prijzen beginnen vanaf €37*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €66*. De gemiddelde prijs voor een auto is €180*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Leros naar Astypalea?

De afstand tussen Leros en Astypalea is ongeveer 49,8 mijl (80,1 km) of 43,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Leros Astypalea veerboot?

Ja, Dodekanisos Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Leros en Astypalea. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Leros en Astypalea.

Kan ik te voet reizen van Leros naar Astypalea?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Dodekanisos Seaways tussen Leros en Astypalea.

Leros Astypalea Veerdienstregelingen

  • Dodekanisos Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Leros - Astypalea Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 112 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 15m
Eerste veerboot 10:30
Afstand 43 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Leros naar Astypalea?

De reistijd per veerboot van Leros naar Astypalea is ongeveer 3h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Leros naar Astypalea?

De prijs van de ferry overtocht van Leros naar Astypalea kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Leros naar Astypalea is 103 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Leros naar Astypalea?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Leros naar Astypalea en dat is
  • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Leros naar Astypalea?

Boek overtochten van Leros naar Astypalea via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Leros en Astypalea?

De afstand van Leros naar Astypalea is ongeveer 43 zeemijlen.

Leros Gids

Leros is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Dodekanesos groep eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 200 km afstand van de haven van Piraeus. Leros ligt dicht bij de eilanden Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki en Farmakos. Lerods is een heel klein eiland die 74 vierkante kilometer meet en heeft een bevolking van iets minder dan 8.000 inwoners. De bevolking verdubbelt in de zomer door de toeristen. De meest populaire plaatsen en stranden zijn Partheni en Blefouti in het noorden, Gourna, Kokali en Ayia Isidoros aan de westkant van het eiland en de grote baai van Alinda in het centrale oostelijke deel van het eiland, met Panagias en Crithoni stranden . Verder naar het zuiden oosten ligt de mooie haven van Agia Marina, die op tien minuten loopafstand ligt van Platanos, het hart van het eiland.

De reistijd per boot vanaf Piraeus naar het eiland is ongeveer 11 uur. Leros heeft ook ook dagelijkse verbindingen per conventionele veerboot en draagvleugelboot naar de meeste van de Griekse eilanden van de Dodekanesos, zoals Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi en Nisyros. Er zijn ook wekelijkse verbinding met een aantal van de eilanden van de Cycladen zoals Syros en Amorgos.


Astypalea Gids

Het Griekse eiland Astypalea is gelegen in het oostelijke deel van de Egeïsche Zee en is een van de 12 eilanden die deel uitmaken van de Dodekanesos eilanden. Astypalea ligt op het punt waar de Dodekanesos eilanden voldoen aan de Cycladen, en heeft een eeuwenoude geschiedenis, witgekalkte dorpjes en zonovergoten stranden. Astypalaia, het meest westelijke eiland van de Groep, en is van nature in Mesa Nisi (de binnenste eiland, westelijk deel) en Exo Nisi (de buitenste eiland, oostelijk deel), gescheiden door een dunne strook land minder dan 100 m breed.

Chora is de hoofdstad stad van het eiland en de haven. Het is een van de meest pittoreske stadjes in de Egeïsche Zee, ligt op een rots dat de vooruitgang in de zee, de vorming van twee baaien. Kijken over de stad, zullen de bezoekers zien kasteel Chora's torenhoge met de opvallend witte koepels van Evangelistria en Agios Georgios kerken, zichtbaar over de muren. Rondom het kasteel liggen Chora's huizen met witgekalkte muren, blauwe deuren en ramen, en houten balkons.

Het eiland is verbonden met de haven van Piraeus en ook aan de andere eilanden in de Dodekanesos, de Cycladische eilanden en Kreta.


Leros naar Astypalea Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 10:30 13:50 3 uur 20 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.