Astypalea
Symi
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Symi

Veerboot van Astypalea naar Symi (Simi)

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Astypalea Symi (Simi) veerboten kosten tussen € 53 en € 54, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Symi (Simi) veerboten.

Astypalea Symi (Simi) Veerdienst Tijden

De eerste Astypalea Symi (Simi) ferry vertrekt meestal vanuit Astypalea rond 20:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:30.

Hoe lang is de veerboot van Astypalea naar Symi (Simi)?

Astypalea Symi (Simi) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 10m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Astypalea Symi (Simi) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Astypalea naar Symi (Simi) verzorgd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Astypalea Symi (Simi) Veerboot Prijzen

Astypalea Symi (Simi) veerboot prijzen variëren tussen €53* en €54*. De gemiddelde prijs is meestal €51*. De goedkoopste Astypalea Symi (Simi) veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €51*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Astypalea naar Symi (Simi)?

De afstand tussen Astypalea en Symi (Simi) is ongeveer 102,9 mijl (165,6 km) of 89,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Symi (Simi) veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Astypalea en Symi (Simi).

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Symi (Simi)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Astypalea en Symi (Simi).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Astypalea naar Symi (Simi)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Astypalea naar Symi (Simi) reizen met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Symi (Simi) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 65 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 10m
Eerste veerboot 20:30
Afstand 89 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Symi?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Symi is ongeveer 7h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Symi?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Symi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Symi is 60 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Symi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Astypalea naar Symi en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Symi?

Boek overtochten van Astypalea naar Symi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Astypalea naar Symi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Astypalea naar Symi reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Astypalea naar Symi?

Ja, je kunt met een voertuig van Astypalea naar Symi reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Astypalea naar Symi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Astypalea en Symi?

De afstand van Astypalea naar Symi is ongeveer 89 zeemijlen.

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is gelegen in het zuidelijke Dodekanesos, in het noorden van het eiland Rhodos en dicht bij de kust van het zuidwesten van Turkije. Symi is iets meer dan 13 km van noord naar zuid en ongeveer 8 km van oost naar west met een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante kilometer. Het eiland is verdeeld in onderscheidende gebieden. Yialos is de belangrijkste haven. Chorio, letterlijk 'dorp', is de top stad. Pedi Bay is de vallei onder Chorio, ten zuiden van Yialos. Nimborios is de baai en de regeling van het noorden van Yialos. Er is een kleine nederzetting op Marathounda en een belangrijke klooster complex bij Panormitis. Rond het eiland zijn er veel oude kerken en kloosters die een bezoek waard zijn. De kerk van Constantinos en Eleni op de zuidelijke hellingen van de Vigla langs de Panormitis weg, heeft tuinen, terrassen en een waterput. E r is gewoonlijk iemand er in de zomer. Het klooster van de aartsengel Michael op Roukouniotis werd gebouwd door de ridders van St. John in de 14e eeuw op de ruïnes van een belangrijke 5e eeuws klooster, die op zijn beurt werd gebouwd op de resten van een pre-christelijke tempel. Het klooster van Sotiris Megalos, kort voordat de weg afdaalt naar Panormitis, is zeer schilderachtig en heeft een spectaculair uitzicht.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.