Chalki
Tilos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chalki - Tilos

Veerboot van Chalki naar Tilos

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Chalki en Tilos. 2 maatschappijen bevaren deze route Alko Ferries & Dodekanisos Seaways en vaart het hele jaar door. Chalki Tilos veerboten kosten tussen €27 en €54, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chalki Tilos veerboten.

Chalki Tilos Veerdienst Tijden

De eerste Chalki Tilos veerboot vertrekt meestal vanuit Chalki rond 09:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 09:20.

Hoe lang is de veerboot van Chalki naar Tilos?

Chalki Tilos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 39m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 35m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Chalki Tilos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Chalki naar Tilos. Deze afvaarten worden verzorgd door Alko Ferries & Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Chalki Tilos Veerboot Prijzen

Chalki Tilos veerboot prijzen variëren tussen €27* en €54*. De gemiddelde prijs is meestal €35*. De goedkoopste Chalki Tilos veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €35*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chalki naar Tilos?

De afstand tussen Chalki en Tilos is ongeveer 31,5 km of 17,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chalki Tilos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Chalki en Tilos.

Kan ik te voet reizen van Chalki naar Tilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alko Ferries, Dodekanisos Seaways tussen Chalki en Tilos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chalki naar Tilos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chalki naar Tilos met Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chalki - Tilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Alko Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 44 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 39m
Snelste Zeiltijd 35m
Eerste veerboot 09:15
Laatste veerboot 09:20
Afstand 17 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chalki naar Tilos?

De reistijd per veerboot van Chalki naar Tilos is ongeveer 1h 07m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chalki naar Tilos?

De prijs van de ferry overtocht van Chalki naar Tilos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chalki naar Tilos is 41 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chalki naar Tilos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Chalki naar Tilos. Dit zijn
  • Dodekanisos Seaways
  • Alko Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chalki naar Tilos?

Boek overtochten van Chalki naar Tilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Chalki en Tilos?

De afstand van Chalki naar Tilos is ongeveer 17 zeemijlen.

Chalki Gids

Het Griekse eiland Chalki of Halki behoort tot de Dodekanesos eilandengroep aan de Egeïsche Zee en is het kleinste bewoonde eiland van de Dodekanesos eilanden. Het eiland ligt ongeveer 6 km ten westen van Rhodes, en heeft veel van zijn natuurlijke charme behouden omdat het niet veel toeristen ziet. De prachtige architectuur en ontspannen stranden maken het een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust en stilte. Weinige stranden in Chalki worden georganiseerd en toegankelijk te voet of met de bus. De rest van de stranden op het eiland zijn volledig afgezonderd.
In het centrum van het verlaten dorp kunt u lange wandelingen en landkapellen en resten van een middeleeuws kasteel ontdekken. Het dorp werd door bewoners verlaten toen de piraterij geconfronteerd werd aan de Egeïsche Zee.
Het eiland is verbonden per conventionele veerboot en snelboot bereikbaar vanaf de haven van Piraeus en de rest van de Dodekanesos eilanden. U kunt ook de boot nemen naar de Cycladische eilanden en naar Kreta via andere havens.


Tilos Gids

Het Griekse eiland Tilos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en ligt aan de Egeïsche Zee. In tegenstelling tot sommige van zijn buren, Tilos is een rustig eiland met enkele bewoners, die als gevolg is erin geslaagd om zijn originele Griekse sfeer en charme behouden. Degenen die wonen op het eiland grotendeels leven van de visserij, wat de landbouw en de kleine toeristische dat bestaat. Een populaire site op het eiland is het mooi maar verlaten 15e eeuwse klooster van Agios Panteleimon, die enkele interessante pictogrammen bevat. Ook van belang is het Kasteel van de Ridders, waar de ridders van St. John gebaseerd waren in de 15e eeuw. Ook op het eiland zijn een aantal andere kerken, waaronder misschien wel de bekendste kerk van de Aartsengel Michael, die in Megalo Chorio. Andere populaire sites op het eiland zijn het Park van Tilos, met zijn vele soorten flora en fauna, en de Grot van Charkadio waar bezoekers de overblijfselen van de dwergolifanten dat sommige 45.000 jaar geleden leefde op het eiland kunt zien. De gefossiliseerde botten, werden voor het eerst in 1970 ontdekt.


Chalki naar Tilos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 09:15 09:55 40 minuten wo
Dodekanisos Seaways 09:20 10:00 40 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.