LAFASI
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor LAFASI

LAFASI

Lafasi verzorgt veerdiensten van en naar Kalymnos en Mastichari (Kos), die twee van de mooiste bestemmingen op de Dodekanesos met elkaar verbinden.

Sinds ze hun activiteiten begonnen, bieden ze dagelijkse diensten aan tussen Kalymnos en Kos en hun belangrijkste doel is altijd geweest om veiligheid en betrouwbaarheid te bieden aan zowel de lokale bevolking als de internationale toeristen die de twee eilanden willen bezoeken. Op dit moment opereren ze met een hogesnelheidsveerboot E/C-D/R ILIAS T, die de klanten in minder dan een uur veilig tussen de twee prachtige eilanden van de Dodekanesos-regio vervoert.

Passagiers die met Lafasi reizen, kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Er zijn ook veel comfortabele zitplaatsen benedendeks, met vriendelijk personeel om je tijdens je reis tevreden te houden. Het schepen van het bedrijf bieden ruimte voor een beperkt aantal voertuigen, en het vervoer van huisdieren onder bepaalde voorwaarden is toegestaan.

LAFASI vertrekt zowel vanuit de haven van Mastichari op Kos als vanuit de haven van Kalymnos. Deze twee kustplaatsen zijn erg populair bij toeristen die de eilanden van Griekenland willen verkennen, en ze zijn zo gemakkelijk bereikbaar.

Direct Ferries helpt je de beste prijzen te vinden voor Lafasi ferry tickets. We zullen Lafasi ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Bekijk LAFASI dienstregelingen, prijzen en boek LAFASI ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen LAFASI ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

LAFASI routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.