Fournoi
Leros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Fournoi - Leros

Veerboot van Fournoi naar Leros

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Fournoi en Leros. 2 maatschappijen bevaren deze route Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways en vaart het hele jaar door. Fournoi Leros veerboten kosten tussen €28 en €87, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Fournoi Leros veerboten.

Fournoi Leros Veerdienst Tijden

De eerste Fournoi Leros veerboot vertrekt meestal vanuit Fournoi rond 09:05. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:35.

Hoe lang is de veerboot van Fournoi naar Leros?

Fournoi Leros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 47m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Fournoi Leros Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Fournoi naar Leros. Deze afvaarten worden verzorgd door Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Fournoi Leros Veerboot Prijzen

Fournoi Leros veerboot prijzen variëren tussen €28* en €87*. De gemiddelde prijs is meestal €55*. De goedkoopste Fournoi Leros veerboot prijzen beginnen vanaf €29*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €50*. De gemiddelde prijs voor een auto is €94*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Fournoi naar Leros?

De afstand tussen Fournoi en Leros is ongeveer 38,2 mijl (61,4 km) of 33,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Fournoi Leros veerboot?

Ja, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Fournoi en Leros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Fournoi en Leros.

Kan ik te voet reizen van Fournoi naar Leros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Dodekanisos Seaways, Helleense Zeewegen tussen Fournoi en Leros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Fournoi naar Leros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Fournoi naar Leros met Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Fournoi - Leros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 70 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 47m
Snelste Zeiltijd 2h 15m
Eerste veerboot 09:05
Laatste veerboot 16:35
Afstand 33 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Fournoi naar Leros?

De reistijd per veerboot van Fournoi naar Leros is ongeveer 3h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Fournoi naar Leros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Fournoi naar Leros. Dit zijn
  • Dodekanisos Seaways
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Fournoi naar Leros?

Boek overtochten van Fournoi naar Leros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Fournoi Gids

Fournoi is een archipel van kleine Griekse eilanden gelegen tussen de eilanden Ikaria, Samos en Patmos aan de Noord-Egeïsche Zee. Het eiland Fourni heeft de belangrijkste stad, ook Fourni genoemd, en ook de belangrijkste ferry haven van het eiland. De ongerepte eiland is rijk aan geschiedenis met oude overblijfselen daterend uit de Ioniërs, Klassieke en Hellenistische perioden verspreid over het eiland. Bezienswaardigheden zijn onder andere de cyclopische muur met sporen van een Acropolis op de Heuvel van Ai Giorgis, de ruïnes van de oude tempel in Kamari en de overblijfselen van de woningen op de zeebodem, het heiligdom aan Poseidon bij Agia Triada in Chryssomilia, de oude steengroeve in Petrokopio. De meeste inwoners van Fourni leven van de visserij, de landbouw of de landbouw, en een deel van hen werken in de toeristische sector. Op het hoofdeiland liggen een aantal mooie stranden zoals Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki en Bali. In vroeger tijden werd Fourni Korseon genoemd en was de site van piraten.


Leros Gids

Het Griekse eiland Leros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Patmos en Kalymnos. Bezoekers van Leros kunnen eenvoudig hun verblijf te combineren met uitstapjes naar Patmos, Kalymnos en Lipsi. Volgens de Griekse mythologie, Leros was waar de godin Artemis zou gaan om te jagen, want het had grote aantallen herten. De lange geschiedenis van Leros is afgebeeld in de vele bezienswaardigheden en monumenten rond het eiland, zoals het middeleeuwse kasteel en interessante musea van het eiland. Alinda en Agia Marina zijn de meest bezochte plaatsen op het eiland, terwijl een ontspannen rit rond het eiland bezoekers zullen nemen om te ontspannen stranden met kristalhelder water. In de afgelopen jaren heeft Leros is ontwikkeld als een duikbestemming vanwege de vele oude scheepswrakken die zijn gevonden in de zeeën rond het eiland.

Vanuit de haven van het eiland zijn er dagelijkse veerverbindingen naar de haven van Piraeus en door conventionele veerboot en draagvleugelboot naar de meeste van de Griekse eilanden van de Dodekanesos, zoals Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi en Nisyros. Er zijn ook wekelijkse verbinding naar een aantal van de eilanden van de Cycladen zoals Syros en Amorgos.


Fournoi naar Leros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 09:05 11:20 2 uur 15 minuten Ma, za
Hellenic Seaways 16:35 20:40 4 uur 5 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.