COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Turyol

De Turkse veerbootmaatschappij Turyol biedt veerdiensten aan tussen Cesme en Ayvalik aan de westkust van Turkije en de Griekse eilanden Chios en Lesbos.

De veerboten van Turyol vervoeren duizenden passagiers per jaar. 65 procent van de passagiers reist tussen Ayvalik en Lesbos. Turyol behoort tot de populairste veerbootmaatschappijen van Turkije. Dit succesverhaal begon vlak na de eeuwwisseling toen Turyol onder de namen Motorists Association en Charter Excursion begon met het aanbieden van veerdiensten in Istanbul.

Turyol brengt dagelijks een groot aantal passagiers naar Lesbos. Daarnaast introduceerde het bedrijf in 2016 de snelste veerroute van Cesme naar Chios met behulp van twee vaartuigen genaamd Chios en Necdet Ali Yildirim. Deze veerboten hebben beide voldoende capaciteit voor 670 passagiers en 40 voertuigen. De veerboten van Turyol voldoen aan de strengste internationale veiligheidsnormen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Turyol raadplegen en Turyol veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Turyol ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Turyol routes

Alternatieve maatschappijen en routes