Turyol

Turyol is een Turkse veerbootmaatschappij, gespecialiseerd in transnationaal overtochten van Cesme en Ayvalik aan de westkust van Turkije naar de Griekse eilanden Chios en Lesbos, respectievelijk.

De maatschappij vervoert tienduizenden passagiers per jaar, en vijfenzestig procent van de mensen varen van Ayvalik naar Lesbos. Turyol is een van de meest bekende en gerespecteerde veerbootmaatschappijen van het land. Het bedrijf is aan het begin van de twintigste eeuw begonnen, toen Turyol, onder vroegere namen zoals Automobilisten Association en Charter Excursie, maritieme vervoer in Istanbul vestigde.

Vandaag de dag, met een vloot van zestig schepen, allemaal verspreid over twee en veertig meter lang en op dubbele motoren, Turyol draagt ​​een dagelijks gemiddelde veertig duizend passagiers naar Lesbos. Bovendien, in juni 2016, introduceerde het bedrijf de snelste beschikbare overtocht van Cesme naar Chios, met behulp van twee schepen, Chios en Necdet Ali Yildirim, met een totale capaciteit van zeshonderd voetgangers en veertig voertuigen. Elke schip ter beschikking is goedgekeurd door de nationale maritieme auditcomités en de internationale veiligheidsregels.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Turyol raadplegen en Turyol veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Turyol ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Turyol routes

Alternatieve maatschappijen en routes