Turkije

Hoe u overtochten vanuit Turkije naar Dodekanesos kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Turkije en Dodekanesos, met een gecombineerde 26 afvaarten per week. Dodecanese Flying Dolphins biedt 2 routes, Fethiye naar Rodos gaat 7 keer per week & Bodrum naar Kos ongeveer 7 keer wekelijks. Sea Dreams biedt 1 Route, Marmaris naar Rodos die 12 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Turkije naar Dodekanesos.

Turkije Dodekanesos Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Turkije naar Dodekanesos

Over Turkije:

Turkije is een staat die zowel in Azië als in Europa ligt. Veruit het grootste gedeelte van het land ligt in Azië. Het land heeft een kust aan de Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden.

Gelegen op een kruispunt van civilisaties heeft Turkije een overvloed aan oude ruïnes en gebouwen. Van de eerste nederzetting in Anatolia, tot de marmeren ruïnes van honderden steden, tempels en monumenten die door de oude Grieken en Romeinen zijn achtergelaten.

Over Dodekanesos:

De Dodekanesos is een groep van 12 grote en talloze kleinere eilanden in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, in het zonnigste hoekje van Griekenland, niet ver van de westkust van Turkije.

Het eiland heeft kristalheldere wateren, zand- en kiezelstranden, Byzantijnse en middeleeuwse monumenten en unieke traditionele nederzettingen. De historische hoofdstad, Rhodes, heeft niet alleen stranden in de aanbieding, maar is ook een magnifieke oude stad die vol staat met prachtige, goed behouden middeleeuwse schatten.