Astypalea
Nisyros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Nisyros

Veerboot van Astypalea naar Nisyros

2 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways en vaart het hele jaar door. Astypalea Nisyros veerboten kosten tussen €16 en €54, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Nisyros veerboten.

Astypalea Nisyros Veerdienst Tijden

De eerste Astypalea Nisyros veerboot vertrekt meestal vanuit Astypalea rond 02:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:45.

Hoe lang is de veerboot van Astypalea naar Nisyros?

Astypalea Nisyros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 4u 3m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Astypalea Nisyros Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Astypalea naar Nisyros verzorgd door Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Astypalea Nisyros Veerboot Prijzen

Astypalea Nisyros veerboot prijzen variëren tussen €16* en €54*. De gemiddelde prijs is €31*. De goedkoopste Astypalea Nisyros veerboot prijzen beginnen vanaf €9*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €31*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Astypalea naar Nisyros?

De afstand tussen Astypalea en Nisyros is ongeveer 87,4 km of 47,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Nisyros veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Astypalea en Nisyros.

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Nisyros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways tussen Astypalea en Nisyros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Astypalea naar Nisyros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Astypalea naar Nisyros met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Nisyros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 39 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 4h 3m
Snelste Zeiltijd 2h 50m
Eerste veerboot 02:20
Laatste veerboot 20:45
Afstand 47 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Nisyros?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Nisyros is ongeveer 4h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Nisyros?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Nisyros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Nisyros is 37 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Nisyros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Astypalea naar Nisyros. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Nisyros?

Boek overtochten van Astypalea naar Nisyros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Astypalea en Nisyros?

De afstand van Astypalea naar Nisyros is ongeveer 47 zeemijlen.

Astypalea Nisyros Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Nisyros Gids

Het Griekse eiland Nisyros is een van de mooiste eilanden, en blijft onaangetast door het toerisme. Nisyros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Kos en Tilos. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 41 vierkante kilometer en de kustlijn is 28 km lang. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. De oude naam van Nisyros was Porphyris. Oude muren, die uit de 5e eeuw voor Christus dateren, een deel van de acropolis van het eiland, zijn te vinden in de buurt van Mandraki. De legendarische rots is de moderne Nisyros en wordt gezegd dat de explosies van de vulkaan zijn de boze ademhaling van de verslagen reus. Deze explosies vormen het eiland, die beschouwd wordt als het jongste vulkanische centrum van Griekenland en de vulkanen zijn nog steeds actief - samen met de vulkanen van Milos, Santorini en Methana.

Mandraki is ook de haven van het eiland. De haven is een van de grootste en bezoekers kunnen een wandeling maken door de prachtige kiezel smalle straatjes en pleintjes, de meest typische van alle zijn de plateia Delfinion (plein van Dolfijnen), en een goede blik nemen op de witte of gekleurde twee verdiepingen huizen met houten balkons. De huizen zijn gemaakt van vulkaan rotsen en geïsoleerd met puimsteen. Het nachtleven is niet erg intensief, maar je zal zeker een goede tijd hebben in het dorp met weinig taverna's en een aantal bars.

Nisyros is per boot bereikbaar vanuit Piraeus, Kos en Rhodos.


Astypalea naar Nisyros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 13:45 16:35 2 uur 50 minuten do
Blue Star Ferries 20:45 02:05 5 uur 20 minuten Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.