Sky Marine

Sky Marine, voorheen bekend als Dodecanese Flying Dolphins, verbindt de Turkse steden Fethiye en Bodrum met de Griekse eilanden Rhodos en Kos in de Dodekanesos-archipel.

Sky Marine gebruikt een supersnelle draagvleugelboot genaamd Ibiscus, met een topsnelheid van tweeëndertig knopen. Het kan meer dan honderddertig passagiers vervoeren en beschikt over modern veiligheids- en telecommunicatieapparatuur, waardoor elke overtocht snel, comfortabel en volledig stressvrij is.

Als je met Sky Marine reist, ligt het eiland Rhodos, dat iets meer dan zeventien kilometer van de Turkse kust ligt, op slechts anderhalf uur varen van Fethiye.

Het bedrijf biedt enkele van de snelste veerbootovertochten in Griekenland, dus eenvoudiger kan het niet zijn om te reizen tussen de prachtige Dodekanesos-eilanden en enkele van de meest pittoreske havensteden aan de turquoise kust in het zuidwesten van Turkije.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Sky Marine snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Sky Marine routes