Sky Marine
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sky Marine

Sky Marine

Sky Marine, voorheen bekend als Dodecanese Flying Dolphins, verbindt de Turkse steden Fethiye en Bodrum met de Griekse eilanden Rhodos en Kos in de Dodekanesos-archipel.

Sky Marine gebruikt een supersnelle draagvleugelboot genaamd Ibiscus, met een topsnelheid van tweeëndertig knopen. Het kan meer dan honderddertig passagiers vervoeren en beschikt over modern veiligheids- en telecommunicatieapparatuur, waardoor elke overtocht snel, comfortabel en volledig stressvrij is.

Als je met Sky Marine reist, ligt het eiland Rhodos, dat iets meer dan zeventien kilometer van de Turkse kust ligt, op slechts anderhalf uur varen van Fethiye.

Het bedrijf biedt enkele van de snelste veerbootovertochten in Griekenland, dus eenvoudiger kan het niet zijn om te reizen tussen de prachtige Dodekanesos-eilanden en enkele van de meest pittoreske havensteden aan de turquoise kust in het zuidwesten van Turkije.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Sky Marine snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Sky Marine

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Sky Marine klantenrecensies.

  • "Leuke trip, maar anders dan verwacht "

    De boot is ruim, personeel vriendelijk. Vertrek tijden wijken echter erg af van wat er in de boeking staat waardoor je veel onnodige wachttijd hebt die je in Rhodos door had kunnen brengen. Verder moet je in Rhodos nog een extra 10 euro p.p. betalen aan haven belasting hou daar dus rekening mee. Leuke trip voor een paar dagen, want met een dag heb je te weinig tijd om alles goed te kunnen zien. Vergeleken met Turkije is alles op Rhodos erg duur.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.