Sebeco Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sebeco Lines

Sebeco Lines

Sebeco Lines biedt een dagelijkse veerdienst van Rhodos naar Symi, die twee van de mooiste bestemmingen op de Dodekanesos-eilanden met elkaar verbindt.

De bedrijfsnaam is voor het eerst afgeleid van het woord 'Sempeko', de speedboot die al meer dan drie eeuwen door piraten werd gebruikt en die ook bekend stond als de snelste boot van zijn tijd. Vandaag de dag is Sebeco Lines nog steeds trots op snelheid en luxe, met slechts 1 uur en 20 minuten om passagiers van Rhodos naar Symi te vervoeren.

Passagiers die met Sebeco Lines reizen, kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Er zijn ook voldoende comfortabele zitplaatsen benedendeks, met vriendelijk personeel om je tijdens jouw reis tevreden te houden.

Sebeco Lines vertrekken vanuit zowel de haven van Kolonas op Rhodos als Akti Pavlou in Symi. Deze twee kustplaatsen zijn ongelooflijk populair bij toeristen die de eilanden van Griekenland willen verkennen, vooral omdat ze zo gemakkelijk bereikbaar zijn.

Direct Ferries helpt je bij het vinden van de beste prijzen voor veerboottickets van Sebeco Lines. We zullen Sebeco Lines ook vergelijken met andere veermaatschappijen.

Bekijk Sebeco Lines dienstregelingen, prijzen en boek Sebeco Lines ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Sebeco Lines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.