Astypalea
Kalymnos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Kalymnos

Veerboot van Astypalea naar Kalymnos

2 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways en vaart het hele jaar door. Astypalea Kalymnos veerboten kosten tussen €9 en €37, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Kalymnos veerboten.

Astypalea Kalymnos Veerdienst Tijden

De eerste Astypalea Kalymnos veerboot vertrekt meestal vanuit Astypalea rond 02:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:45.

Hoe lang is de veerboot van Astypalea naar Kalymnos?

Astypalea Kalymnos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 18m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Astypalea Kalymnos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Astypalea naar Kalymnos verzorgd door Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Astypalea Kalymnos Veerboot Prijzen

Astypalea Kalymnos veerboot prijzen variëren tussen €9* en €37*. De gemiddelde prijs is meestal €21*. De goedkoopste Astypalea Kalymnos veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €21*.

Prijzen variëren afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Astypalea naar Kalymnos?

De afstand tussen Astypalea en Kalymnos is ongeveer 80,6 km of 43,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Kalymnos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Astypalea en Kalymnos.

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Kalymnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways tussen Astypalea en Kalymnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Astypalea naar Kalymnos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Astypalea naar Kalymnos met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Kalymnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 26 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 18m
Snelste Zeiltijd 2h 10m
Eerste veerboot 02:20
Laatste veerboot 20:45
Afstand 43 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Kalymnos?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Kalymnos is ongeveer 2h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Kalymnos?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Kalymnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Kalymnos is 25 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Kalymnos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Astypalea naar Kalymnos. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Kalymnos?

Boek overtochten van Astypalea naar Kalymnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Astypalea en Kalymnos?

De afstand van Astypalea naar Kalymnos is ongeveer 43 zeemijlen.

Astypalea Kalymnos Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Kalymnos Gids

Het Griekse eiland Kalymnos ligt tussen Kos en Leros in de zuidoostelijke Egeïsche Zee en behoort tot de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 110 vierkante. Km en is de vierde grootste eiland van de Dodekanesos. De naam van het eiland gebruikt om Kalynda maar werd veranderd in Kalymna en dan weer naar Kalymnos. Het eiland is ook bekend als het eiland van de Spons Divers vanwege de spons visserij. De hoofdstad van Kalymnos is Pothia waar de meeste van haar inwoners leven. Chora, de tweede grootste stad van het eiland, wordt gebruikt om de hoofdstad van het eiland zijn.

Een steile, indrukwekkende rotsachtige landschap, ooit gezien als een vloek door de bewoners, heeft bewezen een ware zegen voor het beklimmen van de liefhebbers zijn. Het hele eiland is een unieke natuurlijke klimmen veld met meer dan 1.300 klimmen tracks van verschillende moeilijkheidsgraden biedt een enorm scala aan klimmen op platen, grote muren, overhangen en tufas om elk niveau en stijl aan te passen.

Er is een frequente veerdienst naar Piraeus, Rhodos en naar de andere Dodekanesos eilanden. Er zijn ook ferry routes naar de Cycladen, Samos en, tijdens het zomerseizoen, naar Chios, Mytilini en Thessaloniki.


Astypalea naar Kalymnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 02:20 04:30 2 uur 10 minuten Ma
Dodekanisos Seaways 13:50 16:15 2 uur 25 minuten zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.