Astypalea
Leros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Leros

Astypalea naar Leros Veerboot

Er is ongeveer 1 wekelijkse afvaart tussen Astypalea en Leros. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Dodekanisos Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Leros veerboten.

Astypalea Leros Vaartijden

Astypalea Leros veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Astypalea rond 13:50. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3u 15m.

Astypalea Leros Veerboot Prijzen

Astypalea Leros veerboot prijzen variëren tussen €36* en €73*. De gemiddelde prijs is meestal €70*. De goedkoopste Astypalea Leros veerboot prijzen beginnen vanaf €36*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €62*. De gemiddelde prijs voor een auto is €180*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Astypalea naar Leros?

De afstand tussen Astypalea en Leros is ongeveer 49,8 mijl (80,1 km) of 43,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Leros veerboot?

Ja, Dodekanisos Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Astypalea en Leros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Astypalea en Leros.

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Leros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Dodekanisos Seaways tussen Astypalea en Leros.

Astypalea Leros Vaarschema's

  • Dodekanisos Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Leros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 87 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 15m
Eerste veerboot 13:50
Afstand 43 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Leros?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Leros is ongeveer 3h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Leros?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Leros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Leros is 65 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Leros?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Astypalea naar Leros en dat is
  • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Leros?

Boek overtochten van Astypalea naar Leros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Astypalea en Leros?

De afstand van Astypalea naar Leros is ongeveer 43 zeemijlen.

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Leros Gids

Het Griekse eiland Leros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Patmos en Kalymnos. Bezoekers van Leros kunnen eenvoudig hun verblijf te combineren met uitstapjes naar Patmos, Kalymnos en Lipsi. Volgens de Griekse mythologie, Leros was waar de godin Artemis zou gaan om te jagen, want het had grote aantallen herten. De lange geschiedenis van Leros is afgebeeld in de vele bezienswaardigheden en monumenten rond het eiland, zoals het middeleeuwse kasteel en interessante musea van het eiland. Alinda en Agia Marina zijn de meest bezochte plaatsen op het eiland, terwijl een ontspannen rit rond het eiland bezoekers zullen nemen om te ontspannen stranden met kristalhelder water. In de afgelopen jaren heeft Leros is ontwikkeld als een duikbestemming vanwege de vele oude scheepswrakken die zijn gevonden in de zeeën rond het eiland.

Vanuit de haven van het eiland zijn er dagelijkse veerverbindingen naar de haven van Piraeus en door conventionele veerboot en draagvleugelboot naar de meeste van de Griekse eilanden van de Dodekanesos, zoals Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi en Nisyros. Er zijn ook wekelijkse verbinding naar een aantal van de eilanden van de Cycladen zoals Syros en Amorgos.


Astypalea naar Leros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 13:50 17:05 3 uur 15 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.