Anem Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Anem Ferries

Anem Ferries

Anem Ferries verzorgt veerdiensten van en naar Kalymnos en Mastichari (Kos), waardoor twee van de mooiste bestemmingen van de Dodekanesos met elkaar verbonden worden.

De Anonieme Rederij van Mastichari (ANEM), begon in 1990 en biedt sindsdien dagelijkse diensten aan tussen Kalymnos en Kos. Hun belangrijkste doel is altijd geweest om veilige en een betrouwbare service te bieden aan zowel de lokale bevolking als de internationale toeristen die de twee eilanden willen bezoeken. Ze opereren met één schip, Olympios Zeus, dat de klanten in minder dan een uur veilig tussen de twee prachtige eilanden van de Dodekanesos-regio vervoert.

Passagiers die reizen met Anem Ferries kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Er zijn ook veel comfortabele zitplaatsen benedendeks, met vriendelijk personeel om je tijdens je reis van dienst te zijn.

Anem Ferries vertrekt zowel vanuit de haven van Mastichari op Kos als vanuit de haven van Kalymnos. Deze twee kustplaatsen zijn erg populair bij toeristen die de eilanden van Griekenland willen verkennen, en ze zijn zo gemakkelijk bereikbaar.

Direct Ferries helpt je de beste prijzen te vinden voor Anem Ferries ferry tickets. We zullen Anem Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Direct Ferries biedt Anem Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Anem Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Anem Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.