dfds_seaways_seven_sisters

Seven Sisters

Verzorgd door DFDS Seaways op de route Dieppe Newhaven

De prachtig en modern Seven Sisters werd gelanceerd in 2006 en biedt optimaal comfort. Smaakvol ingericht, de Seven Sisters biedt uitstekende faciliteiten, waaronder een panoramische lounge, een bar, een restaurant, een boetiek, WiFi, Kinderspeelruimte en hutten.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn ongeveer 50 en-suite hutten aan boord. Babybedjes zijn op aanvraag gratis verkrijgbaar bij de receptie. Economy Class stoelen zijn ook beschikbaar.

Eten en drinken aan boord

Er zijn ongeveer 50 en-suite hutten aan boord. Babybedjes zijn op aanvraag gratis verkrijgbaar bij de receptie. Economy Class stoelen zijn ook beschikbaar.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord is uitgerust met een uitgebreid assortiment van parfums, cosmetica, dranken, tabak, speelgoed, boeken, dagbladen, camera's, bonbons en andere prachtige cadeau-ideeën.

Reizen met kinderen

Er zijn speciale gebieden aan boord gereserveerd voor de kinderen. Jonge kinderen kunnen zich uitleven in een felgekleurde speelruimte. Videogames en cartoons zijn ook beschikbaar voor de oudere kinderen.

Toegankelijkheid

Het schip beschikt over een hut die speciaal is aangepast voor mindervaliden.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Seven Sisters gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Seven Sisters Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip