Riga
Stockholm
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Riga - Stockholm

Riga naar Stockholm Veerboot

De Riga Stockholm veerdienst verbindt Letland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Tallink Silja Line. De veerdienst gaat maximaal 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 18 uur 15 minuten.

Riga Stockholm vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Riga - Stockholm

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Letland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Riga naar Stockholm?

De reistijd per veerboot van Riga naar Stockholm is ongeveer 18h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Riga naar Stockholm?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Riga naar Stockholm en dat is
  • Tallink Silja

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Riga naar Stockholm?

Boek overtochten van Riga naar Stockholm via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Riga Gids

De grootste stad van Letland, Riga is gelegen aan de Golf van Riga, aan de monding van de rivier de Daugava. De hoofdstad van Letland stad kan zijn geschiedenis meer dan 800 jaar terug traceren, tot 1201, en werd een UNESCO World Heritage Site vanwege zijn Art Nouveau/Jugendstil architectuur, en ook vanwege zijn 19e-eeuwse houten architectuur. Een populaire attractie is de kathedraal Dome, die over de hele wereld bekend staat om zijn akoestiek en gigantische orgel. Een van de orgelmuziek concerten die regelmatig wordt gehouden in de kathedraal is zeker een bezoek waard. Er zijn ook een aantal muziekfestivals in de zomer met opera, jazz en rock artiesten. De stad heeft ook vele interessante musea, tentoonstellingen en galeries voor bezoekers. Riga is ook één van de grootste centra van Letland voor het toerisme, omdat de stad veel in termen van cultuur en geschiedenis te bieden heeft, maar ook omdat de stad een uitstekende lucht-, weg-, spoor- en zeeverbinding heeft.

De commerciële haven van Riga is het hart van de stad. Veel hotels, restaurants en ambassades liggen op 5 minuten loopafstand van de oude stad in het Vecriga gebied. Passagiersdiensten opereren vanuit de haven, met diensten naar Stockholm, Zweden (vaartijd: ongeveer 17 uur), en naar Lübeck, Duitsland (vaartijd: ongeveer 31 uur).


Stockholm Gids

De Zweedse hoofdstad Stockholm behoort tot de mooiste steden ter wereld. Stockholm ligt aan de oostkust van Zweden en strekt zich uit over 14 eilanden die met bruggen aan elkaar zijn verbonden. De skyline van Stockholm wordt weerspiegeld in het water van het Mälarmeer. In de zomermaanden kunnen toeristen en de lokale bevolking genieten van warme temperaturen en strakblauwe luchten. In de winter wordt de stad bedekt door een laag sneeuw.

Stockholm is een moderne stad die bekend staat om haar design, mode en bruisende nachtleven. Toch heeft de stad veel van haar historie weten te bewaren in het schitterende oude centrum, Gamla Stan. In Gamla Stan kunt u wandelen door smalle geplaveide straatjes rondom het grote plein Stortorget. Iets meer naar het zuiden vindt u het eiland Sodermalm met prachtige galeries en historische gebouwen.

Vanuit de haven van Stockholm vertrekken veerboten naar Finland, Rusland en de Baltische staten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.