Jersey naar St Malo Veerboot

De Jersey St Malo veerdienst verbindt Jersey met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Condor Ferries. De veerdienst gaat maximaal 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 25 minuten.

Jersey St Malo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Jersey - St Malo Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Jersey St Malo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Jersey St Malo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

St Malo Gids

De Franse stad Saint-Malo ligt in een prachtig gedeelte van de streek Bretagne, vlakbij le Mont Saint Michel. Het is een geweldige uitvalsbasis voor ontdekkingstochten in de omgeving. In de stad bevinden zich een aantal mooie bezienswaardigheden. Grote blikvanger is de Cathedrale St. Vincent op het Place Jean de Chatillon. Daarnaast mogen een bezoekje aan het Fort National, het Chateau de St. Malo en het fantastische Grand Aquarium niet ontbreken op het programma. Saint-Malo heeft bovendien geweldige zandstranden.

Saint-Malo vormt de eindbestemming van de dagelijkse Condor Ferry, die vertrekt vanuit Weymouth in Engeland en onderweg stopt bij de
Kanaaleilanden Guernsey en Jersey.