Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Paldiski Veerboot Haven

  • Paldiski Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Paldiski vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Paldiski Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Paldiski Veerdiensten

Paldiski Gids

Paldiski Gids

Paldiski is een stad en haven aan de Oostzee, en ligt op het schiereiland Pakri in Noordwest- Estland. Gelegen op ongeveer 45 km ten westen van Tallinn, Paldiski is een gemeente in Harju County. Oorspronkelijk een Zweedse nederzetting bekend als Ragervik, het werd een Russische marinebasis in de 18e eeuw. De Russen omgedoopt Baltiyskiy Port (Baltic Port) - in 1762, en de Estse uitspraak, Paldiski, werd de officiële naam in 1933. In 1962, Paldiski werd een SovjetMarine kernonderzeeër opleidingscentrum. Met twee kernreactoren, en werk voor ongeveer 16.000 mensen, de faciliteit was de grootste van de Sovjet- Unie. Vanwege het belang ervan, de hele stad werd afgesloten met prikkeldraad tot de laatste het einde van de Russische oorlogsschip in augustus 1994. Rusland kreeg eindelijk de controle over de reactor nucleaire faciliteiten in september 1995. Paldiski is ook een training - centrum voor Estse vredestroepen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.