Klaipeda
Karlshamn
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Klaipeda - Karlshamn is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Klaipeda - Karlshamn

Klaipeda naar Karlshamn Veerboot

De Klaipeda Karlshamn veerdienst verbindt Litouwen met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De DFDS Seaways veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 13 uur Terwijl de veerdienst van TT Line vertrekt tot 6 keer per week en duurt 13 uur.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Klaipeda Karlshamn route tussen Litouwen en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Litouwen naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Klaipeda naar Karlshamn?

  De reistijd per veerboot van Klaipeda naar Karlshamn is ongeveer 13h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Klaipeda naar Karlshamn?

  De prijs van de ferry overtocht van Klaipeda naar Karlshamn kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Klaipeda naar Karlshamn is 258 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Klaipeda naar Karlshamn?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Klaipeda naar Karlshamn. Dit zijn
  • DFDS Seaways
  • TT Line
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Klaipeda naar Karlshamn?

  Boek overtochten van Klaipeda naar Karlshamn via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Klaipeda naar Karlshamn?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Klaipeda naar Karlshamn reizen met
  • DFDS Seaways
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Klaipeda naar Karlshamn?

  Ja, je kunt met een voertuig van Klaipeda naar Karlshamn reizen met
  • DFDS Seaways
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Klaipeda naar Karlshamn?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • DFDS Seaways
 • Wat is de afstand tussen Klaipeda en Karlshamn?

  De afstand van Klaipeda naar Karlshamn is ongeveer 381 zeemijlen.

Klaipeda Gids

Klaipeda is een stad in Litouwen, gelegen aan de monding van de rivier de Deen op het punt waar de rivier uitmondt in de Baltische Zee, en is de derde grootste stad van Litouwen. De stad heeft een rijk en gevarieerd verleden onder de heerschappij van het hertogdom van Pruisen, het Duitse Rijk en de Socialistische Sovjetrepubliek. Vandaag de dag, het erfgoed van de stad maakt Klaipeda een interessante plek om te bezoeken en haar belangrijkste attracties liggen in het centrum van de stad. Een deel van de oudere gebouwen in de stad hebben een schilderachtig vakwerk constructie, vergelijkbaar met die in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zuid-Zweden.

De haven van de stad is vooral ijsvrij en speelt een zeer belangrijke rol in het transportnetwerk met verbindingen over land, zee en spoorlijnen, van oost naar west. Evenals heeft het passagiersvervoer, de haven is ook geschikt voor vrachtvervoer en omvat een aantal overslagbedrijven, scheepsreparatie en scheepsbouw werven.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers veerdiensten naar Kiel en Karlshamn.


Karlshamn Gids

De stad Karlshamn ligt aan de Baltische Zee in Zweden en is een levendige en charmante kustplaats met een fascinerende geschiedenis en een prachtige archipel voor de deur. Er zijn veel mooie plekjes tussen de eilanden en langs de kust, maar verken een beetje verder landinwaarts en je zal lommerrijke bossen en geweldige dagen te vinden. Er is geen tekort aan dingen te zien en te entertainen u in Karlshamn zelf, ongeacht uw smaak. Het leven is het meest rustige in de archipel, terwijl het centrum van de stad heeft een gezellige sfeer met veel winkels voor alle smaken en budgetten. Karlshamn heeft ook vele culturele juweeltjes en goed bewaarde gebouwen die kleurrijke verleden van de stad weerspiegelen. Als u genieten van vissen de stad heeft een aantal van de beste vissen op zalm in de wereld, of je zou kunnen gaan op een wildlife safari, onderzoeken en experimenteren met wetenschap, wandelen of fietsen langs de rivier Mörrum of genieten van de sfeer bij een van de grootste en levendigste stad festivals in Zweden.

Er zijn regelmatige veerdiensten vanuit Karlshamn naar Klaipeda in Litouwen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.