dfds_seaways_norman_voyager

Norman Voyager

Verzorgd door DFDS Seaways

De Norman Voyager heeft een capaciteit voor 550 passagiers, een selectie van comfortabele hutten voor een goede nachtrust en voldoende faciliteiten om u te vermaken tijdens de overtocht.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een groot selectie van 4-persoons binnen en buitenhutten aan boord van de Norman Voyager, voor elk budget en elke wens. Een speciale aangepaste hut voor passagiers met een handicap is ook beschikbaar. Babybedjes zijn op aanvraag bij de receptie beschikbaar.

Alle hutten hebben een eigen badkamer.

De Norman Voyager ruime Seaside en Horizon lounges hebben comfortabele stoelen met verstelbare rugleuning. U kunt tijdens de reis rusten en ontspannen!

Eten en drinken aan boord

Het zelfbedieningsrestaurant 'Le Bistro du Norman' is gelegen aan de voorzijde van het schip en is de perfecte locatie voor een diner bij zonsondergang of om van de zonsopgang te genieten tijdens het ontbijt.

In de Shamrock Pub vindt u een prachtig assortiment van wijnen, bier, sterke drank, cocktails, frisdranken en koffie.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord van de Norman Voyager vindt u een selectie van alcoholische drank, tabak en parfum, evenals boeken, regionale souvenirs, chocolade en snoep.

Euro, Sterling en Credit/Debit cards worden aan boord geaccepteerd.

Extra faciliteiten aan boord

Voor degenen die wifiverbinding nodig hebben is WiFi beschikbaar tegen een kleine toeslag.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Norman Voyager gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Norman Voyager Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip