Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Klaipeda Veerboot Haven

  • Klaipeda Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Klaipeda vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Klaipeda Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Klaipeda Veerdiensten

Klaipeda Gids

Klaipeda Gids

Klaipeda is een stad aan de Baltische Zee in Litouwen. Het is de enigste zee haven en heeft een grote ferry terminal, gelegen in de buurt van de monding van de Koerse Haf. Klaipeda maakte tot 1919 deel uit van Duitsland en stond bekend als Memel, en de bevolking bleef grotendeels Duitse tot 1945.Het wordt doorsneden door de rivier de Deen en de belangrijkste bezienswaardigheden liggen in de oude stad (Senamiestis) op de zuidelijke oever, een gebied van vakwerkhuizen en geplaveide straatjes. In het hart van de oude stad ligt Theaterplein (Teatro aikste), vernoemd naar de sierlijke neoklassieke theater gebouw aan de noordkant. Hitler sprak in maart 1939 vanaf het balkon na de overname van Klaipeda door Duitsland , in zijn laatste daad van de territoriale verheerlijking voordat de oorlog uitbrak. De Sovjets hebben Klaipeda omgevormd als de belangrijkste ijsvrije haven in de oostelijke Oostzee, tot de grootste vis--marinebasis in de Europese Sovjet-Unie. Een gigantische werf werd later gebouwd.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.