Harwich
Hoek van Holland
Veerboten naar Nederland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Harwich - Hoek van Holland is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Harwich - Hoek van Holland

Nieuwste aanbiedingen voor Harwich - Hoek van Holland

Harwich naar Hoek van Holland Veerboot

De Harwich Hoek van Holland veerdienst verbindt Engeland met Nederland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 16 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 45 minuten.

Harwich Hoek van Holland vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Harwich naar Hoek van Holland is ongeveer 6h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Harwich naar Hoek van Holland kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Harwich naar Hoek van Holland is 306 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Harwich naar Hoek van Holland en dat is
  • Stena Line
 • Boek overtochten van Harwich naar Hoek van Holland via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Harwich naar Hoek van Holland reizen met
  • Stena Line
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Harwich naar Hoek van Holland reizen met
  • Stena Line
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Stena Line
 • De afstand van Harwich naar Hoek van Holland is ongeveer 172 zeemijlen.

Harwich Hoek van Holland Veerboot klantenrecensies

 • "Prima overtocht"

  Prima overtocht van Engeland naar Nederland. Niks bijzonders gewoon goed.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Kwaliteit van de keuken is zeer goed, en personeel gaat heel professioneel met de gasten om. Zelfs met het onmogelijke dieet van mijn vrouw (melkeiwit vrij) konden en deden ze iets mee op een voortreffelijke wijze. Dit alleen al is de volle waardering van de catering waard.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Harwich naar hoek van Holland "

  Mooie overtocht, prima service , 

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte overtocht bij windkracht 7"

  De heenreis was heel rustig verlopen, en bij de terugreis bleek er windkracht 7 te zijn. Het schip deinde meer op de golven, maar de reis verliep net zo rustig en prettig als de heenreis. Ik heb me geen moment vervelend gevoeld.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder

Harwich Gids

Harwich is een havenstad in het Engelse graafschap Essex, aan de Noordzeekust. De stad ligt aan de mondingen van rivier de Stour en de rivier de Orwell. Stena Line biedt populaire overtochten aan tussen Harwich en Hoek van Holland in Nederland.

Dankzij haar ligging aan de kust heeft Harwich altijd een belangrijke rol gespeeld als het gaat om de marine en de koopvaardij. De stad werd in 1652 een marinebasis. Harwich beschikt over vele historische gebouwen zoals de verdedigingswerken Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery en Bath Side Battery

In de haven bevinden zich wachtlounges, winkels, een wisselkantoor, cafés en restaurants. Vanuit Harwich vertrekken snelle veerdiensten naar Shotley en Felixstowe. De haven van Harwich is bovendien een ankerplaats voor cruiseshepen die op weg gaan naar bestemmingen aan de Baltsche Zee en de Middellandse Zee.


Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland is een havenplaats in het westen van Nederland, aan de monding van de Nieuwe Waterweg. Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam is goed bereikbaar met de auto of trein. Hoek van Holland is in de zomermaanden zeer populair onder strandliefhebbers en heeft de afgelopen jaren meer allure gekregen als badplaats. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het Fort aan den Hoek van Holland, ook wel Fort 1881 genoemd. Dit voormalige pantserfort is van grote betekenis geweest voor de Nederlandse geschiedenis. De omgeving van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten.

Vanuit Hoek van Holland kunt u in ongeveer 7 uur naar Harwich in Engeland varen. Deze populaire veerdienst wordt aangeboden door Stena Line. De veerboten van Stena Line beschikken over winkels, wisselkantoren, informatiebalie, lounges en zelfs een casino aan boord.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking