Harwich
Hoek van Holland
Veerboten naar Nederland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Harwich - Hoek van Holland is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Harwich - Hoek van Holland

Nieuwste aanbiedingen voor Harwich - Hoek van Holland

Harwich naar Hoek van Holland Veerboot

De Harwich Hoek van Holland veerdienst verbindt Engeland met Nederland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 45 minuten.

Harwich Hoek van Holland vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Harwich Hoek van Holland Veerboot klantenrecensies

 • "Goede vaart!"

  Ontspannen overtocht. Tijd voor een boek, kop koffie erbij, heerlijke lunch, vriendelijk personeel.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lees meer Lees minder
 • "Zakelijk"

  Reizen met de ferry van Harwich naar Hoek van Holland was voor mij de eerste keer. Met 192 cm in lengte was ik benieuwd of het bed in mijn slaapcabine wel lang genoeg zou zijn. En YEP, dat was het geval. Natuurlijk is het altijd even zoeken naar het restaurant of 'je hut' of wat anders, vriendelijk toesprekend personeel met heldere antwoorden zorgden ervoor dat mijn eerste verblijf boven verwachting aangenaam was. Bedankt, Jan

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht"

  Mijn overtocht van Harwich naar Hoek van Holland was prettig. De medewerkers waren service gericht, het schip was schoon en modern. De hut was fijn met goede bedden en een eigen badkamer. Het uitgebreide ontbijt vormde een mooie afsluiter.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht 13 op 14 juni"

  Negatief in mijn beleving is de wachttijd tot boarding en na de verwachte boardingtijd zonder informatie. Dat geldt ook voor de ontscheping. Positief is de vriendelijkgeid en behulpzaamheid van het personeel en de netheid van de hut en het schip. Comfort in de hut was goed.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lees meer Lees minder

Harwich Gids

Harwich is een havenstad in het Engelse graafschap Essex, aan de Noordzeekust. De stad ligt aan de mondingen van rivier de Stour en de rivier de Orwell. Stena Line biedt populaire overtochten aan tussen Harwich en Hoek van Holland in Nederland.

Dankzij haar ligging aan de kust heeft Harwich altijd een belangrijke rol gespeeld als het gaat om de marine en de koopvaardij. De stad werd in 1652 een marinebasis. Harwich beschikt over vele historische gebouwen zoals de verdedigingswerken Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery en Bath Side Battery

In de haven bevinden zich wachtlounges, winkels, een wisselkantoor, cafés en restaurants. Vanuit Harwich vertrekken snelle veerdiensten naar Shotley en Felixstowe. De haven van Harwich is bovendien een ankerplaats voor cruiseshepen die op weg gaan naar bestemmingen aan de Baltsche Zee en de Middellandse Zee.


Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland is een havenplaats in het westen van Nederland, aan de monding van de Nieuwe Waterweg. Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam is goed bereikbaar met de auto of trein. Hoek van Holland is in de zomermaanden zeer populair onder strandliefhebbers en heeft de afgelopen jaren meer allure gekregen als badplaats. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het Fort aan den Hoek van Holland, ook wel Fort 1881 genoemd. Dit voormalige pantserfort is van grote betekenis geweest voor de Nederlandse geschiedenis. De omgeving van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten.

Vanuit Hoek van Holland kunt u in ongeveer 7 uur naar Harwich in Engeland varen. Deze populaire veerdienst wordt aangeboden door Stena Line. De veerboten van Stena Line beschikken over winkels, wisselkantoren, informatiebalie, lounges en zelfs een casino aan boord.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking