Harwich
Hoek van Holland
Veerboten naar Nederland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Harwich - Hoek van Holland

Veerboot van Harwich naar Hoek van Holland

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Harwich en Hoek van Holland. Deze ferry route wordt verzorgd door Stena Line. Harwich Hoek van Holland veerboten kosten tussen €230 en €735, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Harwich Hoek van Holland veerboten.

Harwich Hoek van Holland Veerboot Tijden

De vroegste Harwich Hoek van Holland afvaarten vertrekken meestal vanuit Harwich rond 09:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Harwich naar Hoek van Holland?

Harwich Hoek van Holland Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7h 35m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Harwich Hoek van Holland Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Harwich naar Hoek van Holland. Deze afvaarten worden verzorgd door Stena Line. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Harwich Hoek van Holland Veerboot Prijzen

Harwich Hoek van Holland veerboot prijzen variëren meestal tussen €230* en €735*. De gemiddelde prijs is €463*. De goedkoopste Harwich Hoek van Holland veerboot prijzen beginnen vanaf €51*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €379*. De gemiddelde prijs voor een auto is €507*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Harwich naar Hoek van Holland?

De afstand tussen Harwich en Hoek van Holland is ongeveer 198,5 mijl (319,4 km) of 172,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Harwich Hoek van Holland veerboot?

Ja, Stena Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Harwich en Hoek van Holland. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Harwich en Hoek van Holland.

Kan ik ook te voet reizen van Harwich naar Hoek van Holland?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Stena Line tussen Harwich en Hoek van Holland.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Harwich naar Hoek van Holland?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboot van Harwich naar Hoek van Holland met Stena Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier mogelijk in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Harwich - Hook of Holland Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming Holland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Stena Line
Gemiddelde prijs 588 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 7h 35m
Snelste Zeiltijd 6h 45m
Eerste veerboot 09:00
Laatste veerboot 23:00
Afstand 172 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Harwich naar Hoek van Holland?

De reistijd per veerboot van Harwich naar Hoek van Holland is ongeveer 6h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Harwich naar Hoek van Holland?

De prijs van de ferry overtocht van Harwich naar Hoek van Holland kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Harwich naar Hoek van Holland is 306 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Harwich naar Hoek van Holland?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Harwich naar Hoek van Holland en dat is
 • Stena Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Harwich naar Hoek van Holland?

Boek overtochten van Harwich naar Hoek van Holland via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Harwich naar Hoek van Holland?

Ja, je kunt als voetpassagier van Harwich naar Hoek van Holland reizen met
 • Stena Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Harwich naar Hoek van Holland?

Ja, je kunt met een voertuig van Harwich naar Hoek van Holland reizen met
 • Stena Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Harwich naar Hoek van Holland?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Stena Line

Wat is de afstand tussen Harwich en Hoek van Holland?

De afstand van Harwich naar Hoek van Holland is ongeveer 172 zeemijlen.

Harwich Hoek van Holland Veerboot klantenrecensies

 • "Ferry is véél makkelijker dan vliegtuig!"

  In het kader van stikstof en andere eng stoffen beveel ik de veerdienst van de Stena Line tussen Hoek van Holland en Harwich (en vice versa) van Harte aan! Je komt tenminste tot rust, en het personeel is zeer hulpvaardig, enz. enz. Een aanrader voor een bezoekje aan Harwich, ga dan ook vooral langs bij The Alma Inn, authentieke Engelse pub vlakbij de havens.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Superrrrr"

  Everything was very good. Well maintained shlp and lovely crew. I was to late at our car and my son was already on the cay so I was brought by a small mini van. Nice wake up call. Love the voice. Normally go via Calais but this is much better

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Al lang tevreden"

  Wij zijn het afgelopen jaar 8 keer met de ferry heen en weer geweest, altijd op de nachtboot, het voelt vertrouwd en is erg prettig. We gaan naar onze hut, slapen genoeg en komen uitgerust op ons vakantieadres aan.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "A nice experience and good way to travel to UK"

  We had a great travel experience both ways to and from UK. On time and without any trouble. The only point is that the time advertised for activities is on Europeian Central Time and on the way back, not knowing that, we missed a film that we planned for childeren. The play area for childeren is not so big and litte bit disappointing. Cabins are simple and very clean sutiable for the shor joury between NL and UK.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder

Harwich Gids

Harwich is een havenstad in het Engelse graafschap Essex, aan de Noordzeekust. De stad ligt aan de mondingen van rivier de Stour en de rivier de Orwell. Stena Line biedt populaire overtochten aan tussen Harwich en Hoek van Holland in Nederland.

Dankzij haar ligging aan de kust heeft Harwich altijd een belangrijke rol gespeeld als het gaat om de marine en de koopvaardij. De stad werd in 1652 een marinebasis. Harwich beschikt over vele historische gebouwen zoals de verdedigingswerken Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery en Bath Side Battery

In de haven bevinden zich wachtlounges, winkels, een wisselkantoor, cafés en restaurants. Vanuit Harwich vertrekken snelle veerdiensten naar Shotley en Felixstowe. De haven van Harwich is bovendien een ankerplaats voor cruiseshepen die op weg gaan naar bestemmingen aan de Baltsche Zee en de Middellandse Zee.


Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland is een havenplaats in het westen van Nederland, aan de monding van de Nieuwe Waterweg. Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam is goed bereikbaar met de auto of trein. Hoek van Holland is in de zomermaanden zeer populair onder strandliefhebbers en heeft de afgelopen jaren meer allure gekregen als badplaats. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het Fort aan den Hoek van Holland, ook wel Fort 1881 genoemd. Dit voormalige pantserfort is van grote betekenis geweest voor de Nederlandse geschiedenis. De omgeving van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten.

Vanuit Hoek van Holland kunt u in ongeveer 7 uur naar Harwich in Engeland varen. Deze populaire veerdienst wordt aangeboden door Stena Line. De veerboten van Stena Line beschikken over winkels, wisselkantoren, informatiebalie, lounges en zelfs een casino aan boord.


Harwich naar Hoek van Holland Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Stena Line 09:00 15:45 6 uur 45 minuten zo
Stena Line 09:00 16:15 7 uur 15 minuten Ma, di, wo, do, vr, za
Stena Line 23:00 07:00 8 uur Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.