Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Frederikshavn Veerboot Haven

  • Frederikshavn Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Frederikshavn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Frederikshavn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Frederikshavn Veerdiensten

Frederikshavn Gids

Wat is er te doen in Frederikshavn?

Frederikshavn is rijk aan cultuur en geschiedenis. Het Kunstmuseum herbergt bijvoorbeeld de grootste collectie van originele boekenleggers ter wereld. Ook kunt u hier moderne werken bewonderen van Deense en internationale kunstenaars. Het oudste gedeelte van Frederikshavn is Fiskerklyngen, met authentieke vissershuisjes uit de zeventiende eeuw. Deze typisch Jutlandse huisjes worden gekenmerkt door hun gele gevels en rode daken. In het laatste weekend van juni vindt in Frederikshavn het jaarlijkse festival Tordenskioldsdagene plaats ter ere van de nationale zeeheld Tordenskiold. Tijdens dit festival stapt Frederikshavn terug in de geschiedenis naar het jaar 1717. In Frederikshavn bevinden zich uitstekende cafés en restaurants. Hier kunt u lokale lekkernijen bestellen zoals de Frederikshavner: gebakken visfilet met aardappel, boter en bosbescompote, vaak geserveerd met gemarineerde komkommersalade. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen in de zomermaanden terecht op Palmenstranden, het enige palmstrand van Denemarken.

Vervoer

Frederikshavn is een compacte stad die zich bij uitstek leent voor het maken van mooie wandeltochten. Daarnaast beschikt de stad over een goed bussysteem en zijn er fietsen te huur.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.