St Peter Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor St Peter Line

Nieuwste aanbiedingen voor St Peter Line

St Peter Line

De Russische veerbootmaatschappij St Peter Line is gevestigd in Sint-Petersburg. De veerboten van St Peter Line varen over de Finse Golf en Baltische Zee naar Estland, Finland en Zweden.

St Peter Line werd opgericht in 2010 en fuseerde vervolgens in 2016 met de Italiaanse veerbootmaatschappij Moby Lines. Het oorspronkelijke schip van St Peter Line, de Princess Maria, werd verplaatst naar de Middellandse Zee en vaart nu tussen Corsica, Sardinië en Elba.

Het huidige schip, de Princess Anastasia, is een modern en stijlvol schip met voldoende capaciteit voor maar liefst 2500 passagiers. Aan boord bevinden zich 834 cabines met airco, douches en ruime garderobes. Daarnaast beschikt het schip over talrijke restaurants en bars, vergaderruimte, bioscoop, zwembad, sportschool, sauna en speelruimte voor de kinderen. Ideaal voor een winterse cruise over de Baltische Zee.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van St Peter Line bekijken en St Peter Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van St Peter Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord St Peter Line

St Peter Line klantenrecensies.

  • "fijne reis"

    het was een fijne reis. goede kabine voorzieningen (schoon) en de keuze voor catering was ook prima. aardig personeel. het enige lastige was het vinden van de juiste pier in Tallin, maar dat lag mee aan de wegwijzering in Tallin dan aan direct ferries.

    Lees meer Lees minder
  • "ferry Anastasia"

    Uitstekende overtocht Tallinn-Stockholm gehad. Zeer de moeite waard. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding ( auto, 2 personen en binnenhut voor slechts 126 euro!) . Zeer indrukwekkend allemaal. Voeren met de Anastasia. Een echt cruiseschip met vele mogelijkheden en voorzienin- gen. Voor herhaling vatbaar. (Motor?) Dikke aanrader!!!

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking