COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

St Peter Line

De Russische veerbootmaatschappij St Peter Line is gevestigd in Sint-Petersburg. De veerboten van St Peter Line varen over de Finse Golf en Baltische Zee naar Estland, Finland en Zweden.

St Peter Line werd opgericht in 2010 en fuseerde vervolgens in 2016 met de Italiaanse veerbootmaatschappij Moby Lines. Het oorspronkelijke schip van St Peter Line, de Princess Maria, werd verplaatst naar de Middellandse Zee en vaart nu tussen Corsica, Sardinië en Elba.

Het huidige schip, de Princess Anastasia, is een modern en stijlvol schip met voldoende capaciteit voor maar liefst 2500 passagiers. Aan boord bevinden zich 834 cabines met airco, douches en ruime garderobes. Daarnaast beschikt het schip over talrijke restaurants en bars, vergaderruimte, bioscoop, zwembad, sportschool, sauna en speelruimte voor de kinderen. Ideaal voor een winterse cruise over de Baltische Zee.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van St Peter Line bekijken en St Peter Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van St Peter Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle St Peter Line routes

St Peter Line klantenrecensies.

  • "fijne reis"

    het was een fijne reis. goede kabine voorzieningen (schoon) en de keuze voor catering was ook prima. aardig personeel. het enige lastige was het vinden van de juiste pier in Tallin, maar dat lag mee aan de wegwijzering in Tallin dan aan direct ferries.

    Lees meer Lees minder