Poole
St Malo
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Poole - St Malo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Poole - St Malo

Poole naar St Malo Veerboot

De Poole St Malo veerdienst verbindt Engeland met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Condor Ferries. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 15 minuten.

Poole St Malo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Poole naar St Malo?

  De reistijd per veerboot van Poole naar St Malo is ongeveer 6h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Poole naar St Malo?

  De prijs van de ferry overtocht van Poole naar St Malo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Poole naar St Malo is 265 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Poole naar St Malo?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Poole naar St Malo en dat is
  • Condor Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Poole naar St Malo?

  Boek overtochten van Poole naar St Malo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Poole naar St Malo?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Poole naar St Malo reizen met
  • Condor Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Poole naar St Malo?

  Ja, je kunt met een voertuig van Poole naar St Malo reizen met
  • Condor Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van St Malo naar St Malo?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Poole en St Malo?

  De afstand van Poole naar St Malo is ongeveer 124 zeemijlen.

Poole Gids

Poole is een badplaats en havenstad aan de zuidkust van het Engeland in het graafschap Dorset. Poole ligt ongeveer 33 km ten oosten van Dorchester en 180 km ten zuidwesten van Londen. De stad ligt aan de oever van het Engels Kanaal en op de noordelijke en oostelijke randen van Poole Harbour. Poole Harbour is een drukke commerciële haven met veel verschillende soorten schepen die komen iedere dag aan en vertrekken dagelijks uit de haven. De haven is ook een van 's werelds grootste natuurlijke havens met veel wilde dieren zichtbaar in de moerassen en wad, evenals op Brownsea Island, in de haven. Er is ook een ponton veerboot die heen en weer de hele dag langs de haven gaat, waardoor u gemakkelijk toegang tot de Purbecks krijgt.

De faciliteiten van de terminal zijn onder andere een zomer cafe voor maaltijden en drankjes, een wisselkantoor en een bagagedepot locker faciliteit. Cross-channel diensten vertrekken naar Cherbourg in Frankrijk, en hebben een reistijd van ongeveer 4 uur 15 minuten. Van mei tot september is er ook een snelle veerdienst die in iets meer dan twee uur oversteekt. Er is ook een dienst naar St Malo in Frankrijk, met een reistijd van ongeveer 4 uur 30 minuten, met veerdiensten van mei tot september, en een twee keer per dag naar St Peter Port op Guernsey, met een reistijd van 2 uur 30 minuten, en naar St Helier in Jersey (reistijd: 3 uur) van april tot oktober.


St Malo Gids

De Franse stad Saint-Malo ligt in een prachtig gedeelte van de streek Bretagne, vlakbij le Mont Saint Michel. Het is een geweldige uitvalsbasis voor ontdekkingstochten in de omgeving. In de stad bevinden zich een aantal mooie bezienswaardigheden. Grote blikvanger is de Cathedrale St. Vincent op het Place Jean de Chatillon. Daarnaast mogen een bezoekje aan het Fort National, het Chateau de St. Malo en het fantastische Grand Aquarium niet ontbreken op het programma. Saint-Malo heeft bovendien geweldige zandstranden.

Saint-Malo vormt de eindbestemming van de dagelijkse Condor Ferry, die vertrekt vanuit Weymouth in Engeland en onderweg stopt bij de
Kanaaleilanden Guernsey en Jersey.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.