Paldiski
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Paldiski - Kapellskar is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Paldiski - Kapellskar

Nieuwste aanbiedingen voor Paldiski - Kapellskar

Paldiski naar Kapellskar Veerboot

De Paldiski Kapellskar veerdienst verbindt Estland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur.

Paldiski Kapellskar vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Paldiski naar Kapellskar Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Estland naar Zweden pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Paldiski Gids

Paldiski is een stad en haven gelegen aan de Baltische Zee kust op de Pakri schiereiland in het noordwesten van Estland. De stad was oorspronkelijk een Zweedse nederzetting bekend als Ragervik maar werd een Russische marinebasis in de 18e eeuw. De stad ligt ongeveer 45 km ten westen van Tallinn en is bevolkt met veel braakliggende Sovjet-stijl flatgebouwen. Veel inwoners van de stad zijn etnische Russen. In 1962, Paldiski werd een Sovjet-marine kernonderzeeër opleidingscentrum. Met twee grondgebonden kernreactoren en werk aan ongeveer 16.000 mensen, het was de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie. Vanwege het belang van het opleidingscentrum, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad tot augustus 1994 toen de laatste Russische oorlogsschip het centrum verliet.

Een groot deel van de investering is in de twee havens en hun faciliteiten waarbij een aantal nieuwe ligplaatsen werden gecreëerd. Vanuit Paldiski Southern Port Transfennica, een aantal schepen vertrekken naar de haven van Hanko (Finland) en Lübeck (Duitsland). Vanuit Paldiski Northern Port, DFDS verzorgd 6 round-trip diensten naar Kapellskar (Zweden) voor passagiers en vracht en Navirail verzorgd diensten van en naar Hanko (Finland).


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking