Paldiski
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paldiski - Kapellskar

Veerboot van Paldiski naar Kapellskar

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Paldiski en Kapellskar. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door DFDS Lisco. Paldiski Kapellskar veerboten kosten tussen €132 en €465, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paldiski Kapellskar veerboten.

Paldiski Kapellskar Veerboot Tijden

De eerste Paldiski Kapellskar veerboot vertrekt meestal vanuit Paldiski rond 10:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:00.

Hoe lang is de veerboot van Paldiski naar Kapellskar?

Paldiski Kapellskar Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 10u 9m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paldiski Kapellskar Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Paldiski naar Kapellskar. Deze afvaarten worden verzorgd door DFDS Lisco. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Paldiski Kapellskar Veerboot Prijzen

Paldiski Kapellskar veerboot prijzen variëren tussen €132* en €465*. De gemiddelde prijs is €254*. De goedkoopste Paldiski Kapellskar veerboot prijzen beginnen vanaf €73*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €78*. De gemiddelde prijs voor een auto is €259*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paldiski naar Kapellskar?

De afstand tussen Paldiski en Kapellskar is ongeveer 347,3 mijl (559,0 km) of 301,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paldiski Kapellskar veerboot?

Ja, DFDS Lisco laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paldiski en Kapellskar. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paldiski en Kapellskar.

Kan ik ook te voet reizen van Paldiski naar Kapellskar?

Geen enkele veerbootmaatschappij die momenteel vaart tussen Paldiski en Kapellskar verkoopt tickets voor alleen voetpassagiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paldiski naar Kapellskar?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Paldiski naar Kapellskar met DFDS Lisco. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Paldiski - Kapellskar

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Estland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paldiski - Kapellskar Route-overzicht
Land van vertrek Estland
Land van bestemming Zweden
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel DFDS Lisco
Gemiddelde prijs 322 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 10h 9m
Snelste Zeiltijd 9h 30m
Eerste veerboot 10:30
Laatste veerboot 22:00
Afstand 301 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paldiski naar Kapellskar?

De reistijd per veerboot van Paldiski naar Kapellskar is ongeveer 9h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paldiski naar Kapellskar?

De prijs van de ferry overtocht van Paldiski naar Kapellskar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paldiski naar Kapellskar is 297 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paldiski naar Kapellskar?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Paldiski naar Kapellskar en dat is
  • DFDS Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paldiski naar Kapellskar?

Boek overtochten van Paldiski naar Kapellskar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paldiski naar Kapellskar?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paldiski naar Kapellskar?

Ja, je kunt met een voertuig van Paldiski naar Kapellskar reizen met
  • DFDS Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paldiski naar Kapellskar?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • DFDS Seaways

Wat is de afstand tussen Paldiski en Kapellskar?

De afstand van Paldiski naar Kapellskar is ongeveer 301 zeemijlen.

Paldiski Gids

Paldiski is een stad en haven gelegen aan de Baltische Zee kust op de Pakri schiereiland in het noordwesten van Estland. De stad was oorspronkelijk een Zweedse nederzetting bekend als Ragervik maar werd een Russische marinebasis in de 18e eeuw. De stad ligt ongeveer 45 km ten westen van Tallinn en is bevolkt met veel braakliggende Sovjet-stijl flatgebouwen. Veel inwoners van de stad zijn etnische Russen. In 1962, Paldiski werd een Sovjet-marine kernonderzeeër opleidingscentrum. Met twee grondgebonden kernreactoren en werk aan ongeveer 16.000 mensen, het was de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie. Vanwege het belang van het opleidingscentrum, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad tot augustus 1994 toen de laatste Russische oorlogsschip het centrum verliet.

Een groot deel van de investering is in de twee havens en hun faciliteiten waarbij een aantal nieuwe ligplaatsen werden gecreëerd. Vanuit Paldiski Southern Port Transfennica, een aantal schepen vertrekken naar de haven van Hanko (Finland) en Lübeck (Duitsland). Vanuit Paldiski Northern Port, DFDS verzorgd 6 round-trip diensten naar Kapellskar (Zweden) voor passagiers en vracht en Navirail verzorgd diensten van en naar Hanko (Finland).


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


Paldiski naar Kapellskar Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
DFDS Lisco 10:30 20:00 9 uur 30 minuten vr, za
DFDS Lisco 22:00 08:30 10 uur 30 minuten Ma, di, wo, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.