Paldiski
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Paldiski - Kapellskar is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Paldiski - Kapellskar

Nieuwste aanbiedingen voor Paldiski - Kapellskar

Paldiski naar Kapellskar Veerboot

De Paldiski Kapellskar veerdienst verbindt Estland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 30 minuten.

Paldiski Kapellskar vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Paldiski - Kapellskar

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Estland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Paldiski naar Kapellskar is ongeveer 10h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Paldiski naar Kapellskar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paldiski naar Kapellskar is 219 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Paldiski naar Kapellskar en dat is
  • DFDS Seaways
 • Boek overtochten van Paldiski naar Kapellskar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Paldiski naar Kapellskar reizen met
  • DFDS Seaways
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • DFDS Seaways
 • De afstand van Paldiski naar Kapellskar is ongeveer 301 zeemijlen.

Paldiski Kapellskar Veerboot klantenrecensies

 • "Prima"

  Prima prijs/prestatie 👍

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Padilski -> Kapellskar"

  Prima ferry overtocht voor een redelijke prijs. Wel was de prijs ineens ruim 60€ hoger bij het boeken dan bij de 5 minuten eerder aangevraagde prijsopgave. Dat was erg jammer. Het is een ferry met vrijwel uitsluitend vrachtverkeer. Onze (hoge) personenauto moest dus ergens op een loos hoekje diep in de buik van het schip weggestopt worden. Wat betekende dat bij het uitladen we ruim een uur in de benauwde romp van het schip moesten wachten. Niet fijn als je last van claustrofobie hebt. Verder prima geregeld allemaal. Niet al te dure drankjes en heel goed ontbijtbuffet aan boord.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Paldiski Gids

Paldiski is een stad en haven gelegen aan de Baltische Zee kust op de Pakri schiereiland in het noordwesten van Estland. De stad was oorspronkelijk een Zweedse nederzetting bekend als Ragervik maar werd een Russische marinebasis in de 18e eeuw. De stad ligt ongeveer 45 km ten westen van Tallinn en is bevolkt met veel braakliggende Sovjet-stijl flatgebouwen. Veel inwoners van de stad zijn etnische Russen. In 1962, Paldiski werd een Sovjet-marine kernonderzeeër opleidingscentrum. Met twee grondgebonden kernreactoren en werk aan ongeveer 16.000 mensen, het was de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie. Vanwege het belang van het opleidingscentrum, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad tot augustus 1994 toen de laatste Russische oorlogsschip het centrum verliet.

Een groot deel van de investering is in de twee havens en hun faciliteiten waarbij een aantal nieuwe ligplaatsen werden gecreëerd. Vanuit Paldiski Southern Port Transfennica, een aantal schepen vertrekken naar de haven van Hanko (Finland) en Lübeck (Duitsland). Vanuit Paldiski Northern Port, DFDS verzorgd 6 round-trip diensten naar Kapellskar (Zweden) voor passagiers en vracht en Navirail verzorgd diensten van en naar Hanko (Finland).


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking