Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Kiel Veerboot Haven

  • Kiel Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kiel vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kiel Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Kiel Veerdiensten

Kiel Gids

Kiel Gids

Kiel is een stad in Noord-Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein. De stichter van de stad graaf Adolf IV van Schauenburg zag de prachtige mogelijkheden aan de rand van het water gelegen. In 1233 bouwde hij zijn 'Holstenstadt tom Kyle' dat vandaag bekend staat als Kiel op het schiereiland, en In 1242 werd het opgericht als een stad. In de 14e eeuw heeft de aristocratie Kiel in een kapitaalmarkt veranderd van het Skagerrak tot de Elbe met de markt van de jaarlijkse 'Kieler Umschlag'. Vandaag de mensen uit het bedrijfsleven in Kiel herdenken dit evenement met een kermis elk jaar in februari. Een belangrijke verbeteringen in de stad kwam met de universiteit, die in 1665 werd opgericht. De universiteit, vernoemd naar Duke Christian Albrecht heeft een duurzame bijdrage aan het intellectuele klimaat dat in de stad heerst geproduceerd. De Russische tsaar Peter III werd in geboren Kiel Castle.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.